AKSU’DAN BASINA AYAR

AK Parti Karasu İlçe Teşkilat Başkanı olduğu günden bugüne kadar bazı ilçe basınıyla dirsek teması kurmayan Recep Aksu, basın için içinde biriktirdiği duyguları aday adaylık başvurularında dile getirdi. Basının tarafsız olması gerektiğini söyleyen Aksu, daha da ileri giderek basının yazıp çizdiklerinden dolayı o kişilerden helallik istemesi gerektiğini sözlerine ekledi. Buradan sadece şunu söyleyelim. Sayın Başkan, kaç kere Karasu basınını karşınıza aldınız, ziyarette bulundunuz ve iktidarın bir ilçe başkanı olarak sıkıntılarını sordunuz da şimdi "helallik istemeniz gerek" diye basına ayar veriyorsunuz. Bunların konuşulması gereken yer orası değil, bilesiniz…

ALTUNTAŞ NE YAPACAK

2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Karasu Belediye Başkan Aday Adayı olan Siyaset Bilimci-Uzman Eczacı Samet Altuntaş sessizliğini koruyor. Aday adaylığında ismi sıkça anılan Altuntaş’ın ise 2024 yerel seçimlerinde aday olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Bize gelen duyumlara göre Altuntaş’ın aday adaylığı için tüm görüşmelerini tamamladığı ve onay beklediği yönünde.  

YAKUP AYAR’IN SIR DOSYASI

AK Parti’den Karasu Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Yakup Ayar, sahaya inmeye hazırlanıyor. Ayar’ın aday adaylık başvurusu için hazırladığı dosyayı elinden düşürmemesi de dikkatlerden kaçmadı. Ayar, bu dosya ile önce Ankara’ya gitti ve projelerini burada vekillere anlattı. Ayar aynı dosyayı Karasu basını ile buluşma kahvaltısında da masada tuttu. Yine aynı dosya Ayar’ın aday adaylık başvurusunda da yanı başında yer aldı. Başkan Aday Adayı Yakup Ayar ise dosyanın içeriği hakkında ser verip sır vermedi.

MUHTARLAR NEDEN MHP’Yİ ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde Karasulu bazı mahalle muhtarları MHP Karasu İlçe Teşkilatı’nı ziyarette bulundu. Muhtarları ise; geçmiş dönemde Muhtarlar Derneği Başkanlığı da yapmış olan MHP Karasu İlçe Başkanı Hamza Uğur karşıladı. Muhtarın uzun zamandan beri böyle bir ziyaret gerçekleştirmediği dikkatlerden kaçmazken Ankara ziyaretini iptal eden muhtarların adeta tam kadro MHP’yi ziyaret etmesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.

AK PARTİ’DE TEMAYÜL

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için AK Parti’den aday adaylık başvuruları sürüyor. AK Parti ise temayül yoklamasının 26 Kasım Pazar günü il merkezinde yapılması bekleniyor. Temayüle yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri katılacak. Büyükşehir ve ilçeler için aday adaylığı yoklaması yapılacak ve ardından sonuçlar doğrudan genel merkeze gidecek.