SARIOĞLU ADAY MI?

Karasu’da 7 parti çatısı altında kurulmaya çalışılan Karasu İttifakı dağıldı. Birçok toplantının yapıldığı ittifak masası bir sonuca varamazken Karasulu seçmenin de gözü partilerden çıkacak olan adaylara döndü. CHP, Doktor Melih Erol’a baskı kursa da buradan sonuç alamadı. Zafer Partisi’ni de yanına alan İYİ Parti’de ise mevcut ilçe Başkanı Hasan Sarıoğlu’nun aday olması bekleniyor.

BİSİKLET YOLLARI ŞAKA KONUSU OLDU 

Muhtarlıklar için adaylar yavaş yavaş sahaya çıkarken sosyal medyada ise ironik paylaşımlar dönmeye başladı. Muhtarlık adaylığı için hazırlanan bazı tasarımlar paylaşım rekorları kırdı. Yapılan paylaşımda ise en dikkat çeken vaat “Bisiklet yolları tren yolu olacak” sözleri oldu. Karasu’da yapılan bisiklet yolları da böylelikle bir kez daha şaka konusu olarak gündemde yer buldu.

BOTLAR ÖFKELİ

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın sosyal medya beğenileri kamuoyuna bomba gibi düştü. Sarı’nın hesabında bot kullanıldığı fark edilince ortalık kaynamaya başladı. Hatta bize ulaşan bir karede bin 80 botun “kızgın surat” emojisi kullanması dikkat çekti. Durum fark edilince de o yapılan paylaşım kaldırıldı ve yeniden yüklendi.

VAR MI YOK MU?

İshak Sarı verdiği bir röportajında Karasu’da otopark sorunu olmadığını söyledi. Sarı’nın bu sözleri Karasu’nun sokaklarında yankı buldu. Kimisi Sarı’yı haklı bulurken kimisi de Sarı’nın “Karasu’da otopark alışkanlığı yok ve kötü park etme sorunu var” sözlerine tepki gösterdi. Hatta Başkan Sarı, pazartesi günleri hariç boş olan pazaryeri otoparkını da işaret ederek vatandaşın araçlarını oraya park etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Bu sözlerin ardından Karasu’da otopark sorunu olup olmadığını siz değerli Karasu halkının takdirine bırakıyoruz.

AMAN DİKKAT!

Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk, kick boks yaparken ki videosunu sosyal medya hesabında paylaştı. Yaklaşan yerel seçim öncesi Direk’in bu paylaşımı ise “Seçimlere hazırlanıyor” şeklinde yorumlandı.

BAKIM YAPMAK YERİNE KALDIRDILAR

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi bölgesine daha önceden koyulan sokak hayvanları için yem ve su kabı ünitesini geçtiğimiz aylarda bakımsızlığı nedeniyle haber yaparak gündeme getirmiştik. O ünite ise bakım yapılmak yerine tamamen kaldırıldığını gördük. Ne diyelim hayırlısı…

ÇALIŞKAN KENDİSİNİ ZOR TUTTU

44 yıldır eğitim hayatında yer alan ve geçtiğimiz aylarda emekli olan Mustafa Çalışkan, öğretmenler günün de veda konuşması yaptı. Çalışkan'ın sesinin ve ellerinin titrediği gözlerden kaçmazken gözyaşlarını da zor tuttuğu görüldü. Çalışkan’ın duygulandıran konuşması salonda büyük alkış da aldı. Biz de bugüne kadar birçok kişinin üzerinde büyük emeği olan Mustafa hocamıza emeklilik hayatında huzur ve mutluluk dileriz.