SAADET’TE COŞKUN SESLERİ

Karasu İttifakı’nın dağılmasının ardından partiler aday arayışına başladı. Saadet Partisi’nde ise ön plana çıkan isim mevcut İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun oldu. Coşkun’un ise adaylığa sıcak baktığı ve yakın bir zamanda da kararını vereceği öğrenildi.

KİMSENİN VAGONU DEĞİLİZ

Zafer Partisi Karasu İlçe Başkanı Fatih Demirci, geçtiğimiz hafta yayınladığımız dedikodu köşesine sosyal medya hesabından cevap verdi. “Kimsenin vagonu değiliz” diyen Demirci, “Bu durum kimseyle alakalı değil. Benim şahsi duruşum ve partimizin temsili ile alakalıdır” sözlerini kullandı. Demirci'nin bu açıklamasından sonra ise yerel seçimde nasıl bir yol haritası çizeceği de merak konusu oldu.

ZEKİ YILMAZ İDDİALI

AK Parti Karasu Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Yılmaz, basın buluşmasında iddialı sözler sarf etti. Yılmaz, “Eğer aday gösterilirsek ana haber bültenlerine çıkacak yükseklikte oy alacağız” vurgusunu yaparken, “Bana memuriyetten istifa et ve aday adayı ol dediler. Bende öyle yaptım” dedi. Yılmaz bu konuşmasının akabinde ise Ankara temaslarını gizli tutmak istedi.

MHP’DE CUMA SOHBETLERİ

MHP Karasu İlçe Teşkilatı, Cuma sohbetlerine yeniden başladı. Başkan Hamza Uğur’un önderliğinde teşkilat binasında toplanan MHP’liler namaz sonrası bir araya geldi. Çay, simit eşliğinde geçen buluşmalara ise yoğun katılımın olması dikkatlerden kaçmadı.

YENİ BAŞKAN TATLI

CHP Karasu İlçe Teşkilatı’nda görev değişimi yaşandı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Cengiz Doğu, Başkanlık görevini Fatma Püskül Tatlı’ya devretti. Görevi devralan Tatlı, “Göreve layık görüldük, bu durumu çalışarak pekiştireceğiz” sözlerini kullandı.

CHP NE YAPACAK?

Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe Örgütü, yerel seçimlere kendi adayı ile gitmeyi planlıyor. Kulislerde konuşulanlara göre CHP iki isim üzerinde yoğunlaştı. Doktor Melih Erol’u ikna edemeyen ilçe örgütünün, Nihal Kır ve Cüneyt Taşkın Ekşi isimleri üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. Bakalım CHP İlçe Örgütü, seçmenin karşısına hangi aday ile çıkacak.

DURAK ÖYLECE KALDI

Karasu Çağdaş mevkiindeki yolcu durağı, geçtiğimiz hafta çıkan fırtına da yıkılmıştı. Yıkılan durağa ise kimse müdahale etmedi. Vatandaşlar ise hem çocukların okula giderken hem de servis beklerken zorluk yaşadıklarını söyleyerek durağın yapılmasını istedi. Biz de buradan duyurmuş olalım.