Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Karasuspor, 9.Grup’taki son maçında Gebzespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya istekli başlayan Karasuspor, 18.dakikada kalesinde gördüğü golle geriye düştü. Ev sahibi ekipten Kaan Ege Şentürk’ün golüyle 1-0 yenik duruma düşen temsilcimiz, bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koydu. 36.dakikada İlyas Bıçakcı’nın golüyle eşitliği yakalayan Karasuspor, 45+3’te Melih Egeli ile 1-2 öne geçti ve soyunma odasına moralli gitti.

İKİNCİ YARI TEK KALE

İkinci yarıda ise sahada tek bir takım vardı. Karasuspor, 48.dakikada Mert Canpolat’ın golüyle farkı ikiye çıktı. Bu dakikadan sonra rakibini adeta sahasına hapseden sarı-kırmızılılar, 61’de Tunahan Öztürk, 63’te Özkan Sahip, 72’de tekrar İlyas Bıçakcı ve 81’de Azat Tarım’ın golleriyle farkı açtı. Gebzespor’un 77.dakikada Muhammet’in kırmızı kart görmesiyle direnci tamamen kırıldı ve karşılaşma 1-7’lik Karasuspor üstünlüğüyle sona erdi.

REKOR PUAN AMA BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Bu galibiyetle sezonu 50 puanla tamamlayan Karasuspor, BAL’daki en yüksek puanına ulaşarak 5.sırada yer aldı. Ancak sarı-kırmızılı temsilcimizin ligdeki kaderi, Hendekspor’un Gölcükspor ile oynayacağı kritik karşılaşmaya bağlı. Eğer Hendekspor galip gelerek 3.Lig’e yükselirse Karasuspor, doğrudan BAL’da kalacak. Aksi takdirde Karasuspor, Süper Amatör Play-Off ikincisi As Akyazı ile Play-Out mücadelesine çıkmak zorunda kalacak.

Ramazan Marmara’nın haberi

D S C 0020

D S C 0039

D S C 0034

D S C 0002