Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Karasuspor’un geçtiğimiz hafta grupları belli olmuştu. Bu hafta ise maç fikstürü belli olan Karasuspor, sezon açılışını kendi evinde yapacak. Sarı-kırmızılı ekip, Karasu Şehir Stadı’nda ilk hafta Bursa Mustafakemalpaşaspor’u konuk edecek.

SAKARYA DERBİLERİ

İkinci hafta ise Çanakkale temsilcisi Yeni Çanspor ile ilk deplasmanına çıkacak olan Karasuspor, en uzak deplasmanlarından birine de ikinci hafta gitmiş olacak. Karasuspor’un ligde kalmak için il içindeki rakipleri ile yapacağı maçlar da büyük önem taşıyor. Sarı-kırmızılı ekip BAL’da kalmak için Hendek ve Kalaycı’nın üstünde yer almak zorunda. Karasuspor ligin üçüncü haftasında kendi sahasında Arifiye Kalaycıpsor’u ağırlayacak. Hendekspor ise hemen bir deplasman sonra Karasu’nun konuğu olacak. Böylelikle Karasuspor, Sakarya derbilerinin ilk devreleri kendi sahasında oynamış olacak.

HEYECANLIYIZ

Karasuspor Başkanı Hasan Özkan, takımlarının yer aldığı grubun uzak deplasmanlar barındırdığını, bunun da hem sporcular hem de yönetimler açısından zor olacağını ifade etti. Başkan Özkan, “Bundan sonra önümüze bakmak durumundayız. İlk maçımızı kendi seyircimiz önünde oynayacak olmanın heyecanı içindeyiz. Amacımız lige iyi bir başlangıç yapmak ve ilk deplasmana moralli bir şekilde gitmek” diye konuştu.

Bölgesel Amatör Lig 3’üncü grupta mücadele edecek olan Karasuspor’un maç sıralaması ise şu şekilde:

Karasuspor-Mustafakemalpaşaspor

Yeni Çanspor-Karasuspor

Karasuspor-Arifiye Kalaycıspor

Yalova Yeşilovaspor-Karasuspor

Karasuspor-Hendekspor

Nilüfer Belediye FK- Karasuspor

Karasuspor-Bandırma Etispor

Bursa Doğugücü- Karasuspor

Karasuspor-Bigaspor

Karasuspor-Balıkesir BŞ Belediye

Altınova Belediyespor- Karasuspor

Karasuspor-Görükle İpekspor

Burhaniye Belediyespor- Karasuspor

Ramazan Marmara’nın haberi