Ocak ayında üç gün süreyle ilk kez gerçekleştirilecek olan Karasu Komedi Festivali’nin ilk oyunu olan Kaç Baba Kaç tiyatrosu ekibi, Karasu’ya selam gönderdi. Karasulu tiyatro severler için eğlence dolu bir video çeken ünlü oyuncular, İrfan Kangı ve Ceyhun Fersoy ile başlayan görüntüye sonradan girerek Karasululara selam göndermeyi ihmal etmedi.

 

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Karasu Komedi Festivali’ne eklenen dev kadrolu ikinci oyunun tanıtımı için Karasu Kaymakamı Aziz Mercan’ı ziyaret eden organizatör Naciye Bahçebaşı ve festivalin medya sponsoru Karasu Haberleri İnternet Medyası imtiyaz sahiplerinden Nevtan Angün, Kaymakam Mercan’a yeni oyun ve festival hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Kaç Baba Kaç ekibinin de selam içeren videosunu Mercan’a sunan Bahçebaşı ve Angün, desteklerinden dolayı Mercan’a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

 

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, “Böylesine güzel bir festivali ilçemize kazandırdığınız için sizleri tebrike diyorum. Kültürel her türlü etkinliği desteklemek için bizler yanınızdayız. Karasu halkı da bu tür etkinlikleri takip etmekten büyük keyif alıyor. Bu yıl ilki gerçekleşecek olan Karasu Komedi Festivali’nde sahne alacak olan oyunlar ve oyuncuları herkesin severek takip edeceği oyun ve oyuncular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HABERE AİT VİDEO: