Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, Kuyumculu ve Küçük Karasu Mahallesi’nde seçim vaatlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. “Algıyla yönetilen ve tercih edilen siyasi partilerin yanlışlarını dahi algıyla savunulmaya mecbur bırakılan anlayışa rağmen geliyoruz. Karasu’nun su ve ekmeğe olan ihtiyaç gibi adalete, dürüstlüğe ve hizmete ihtiyacı olduğunu biliyoruz” diyen Oğuzhan Coşkun açıklamasını şöyle sürdürdü: 

KARASU HİZMETLERDEN MAHRUM KALDI

“Bugün huzurunuzda 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla Karasu Belediye Başkanlığı Saadet Partisi adayı olarak bulunuyorum. Aziz hemşerilerim Karasu’nun su ve ekmeğe olan ihtiyaç gibi adalete, dürüstlüğe ve hizmete ihtiyacı olduğu aşikardır. Siyasetin merkezi Karasu, siyasi çekişmeler sebebiyle hizmetten mahrum kalmıştır. Karasu bunu hak etmiyor. Çekişmelerden vatandaşımız hizmet alamıyor mağdur ediliyor. Karasu’yu on senedir maruz kaldığı kaderi iradelerimiz ile değiştirme gayretindeyiz. Bizler, ev sahibi olarak Karasu’ya baskıyla, particilikle, kavga haliyle değil; olması gerektiği gibi tarihi, kültürü, turizmi, kardeşliği ve samimiyeti ile yaşatma gayesindeyiz. Karasu’nun ihtiyaçları iki kutup arasında sıkışmış bir halde yeni bir yolu aramaktadır. Toplumun hemen hemen her kesiminden etnik köken ayrımı yapmadan sülale ayrımı yapmadan Karasu İttifakı şiarıyla geliyoruz.

KARASU’YA HAKKINI TESLİM EDECEĞİZ

Karasulunun ekmeğine göz diken iktidara ve rant odaklarına karşı ekmek kavgası veren halkımıza umut olmak için çalışacağız. Algıya esir olmadan ve sorgulama özelliğinin eksildiğini hatta karamsarlık ile beraberinde umutsuzluk duygularının bile kaybetmiş olan insanlarımızın umudu olmak için geliyoruz. Halkın hakkını savunan, vatandaşları yerel yönetim sürecine dahil eden, milletin ekmeğini ve emeğini kollayan bir belediyecilik anlayışı getireceğiz. Karasu’ya hakkını teslim etmek için iki ana politikamız olacak. İlki ekmek hakkı. Karasu’nun sanayisinin geliştirilmesi, ticari ağının oluşturulması, istihdam olanaklarının arttırılması, tarım, hayvancılık ve turizm gibi olanaklarının geliştirilmesi üzerinde duracağız. İkinci olarak ise sosyal ve kültürel haklar üzerinde durarak yerel yönetim olarak kimliklerimizi ve şahsiyetlerimizi yaşatacağız.

DAHA İYİ BİR YAŞAM SENİN HAKKIN

Karasu’nun susturulmaya çalışılan sesi ve ihtiyaçları ifrat ve tefrit arasında sıkışmıştır. İfrat ve tefrit arasına hapsolan sesimizi bu uçlardan arındırmak mümkün olsun diye bugün yeni bir yol sunarak aday bulunmaktayız. Hiçbir yerden emir almayan, ikinci ve gizli bir planı olmayan, halk odaklı bağımsız, demokratik ve çok sesli bir riyaset dönemimiz olacak. Karasu’nun kaybedecek bir 5 yılının daha olmadığını bildiğimizden ‘Daha iyi bir yaşam senin hakkın Karasu’ diyerek yola koyulduk. ‘Halkın sesi hakkın sesidir’ şiarını benimseyip, Bakara 131’de ifade edildiği gibi Rabbimizden başkasına teslim olmayacağız. ‘Rabbi ona dedi ki, teslim ol; o da dedi ki, alemlerin rabbine teslim oldum.’ Bizler, özgürlüğümüzü haktan başkasına teslim etmeyeceğimizin sözünü vererek halkımıza yeni bir yol açma gayretinde olduğumuzu ilan ediyoruz.”

Saadet Partisi Karasu Basın Servisi

Saadetpartisiküçükkarasu F1 (1)

Saadetpartisiküçükkarasu F1 (2)

Saadetpartisiküçükkarasu F1 (3)

Saadetpartisiküçükkarasu F1 (4)

Saadetpartisiküçükkarasu F1 (6)

Saadetpartisiküçükkarasu F1 (5)

Saadetpartisiküçükkarasu F1 (7)

Saadetpartisiküçükkarasu F1 (8)