Karasu’da bir dizi ziyarette bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, Karasu basınıyla da bir araya geldi. Basının sorularını yanıtlayan Bayraktar, bir kırmızı çizgisi olduğuna dikkat çekti ve Karasu’nun adayının açıklanacağı tarihi vererek aday tarifinde bulundu.

Seçim sürecinde olduklarını ifade eden Lütfi Bayraktar, Karasu, Kocaali, Kaynarca, Ferizli ve Söğütlü başta olmak üzere Sakarya genelinde seçimden başarıyla çıkacaklarına vurgu yaptı. “Karasu’da bir kırmızı çizginiz var mı?” sorusuna yanıt veren Bayraktar, şu ifadeleri kullandı:

HERKESİN BİR TERCİHİ VAR, BENİM DE VAR

“Benim tabii ki bir kırmızı çizgim var. Kırmızı çizgim şu: AK Parti Karasu’da en yüksek oyu almalı ve halkın istediği biri başkan seçilmeli. Benim kırmızı çizgim bu. Ben de böyle bir şeyi duydum. Tüm arkadaşlarımızın kişisel bir tercihi vardır. Kendine yakın hissettiği ve doğru gördüğü…

Benim de bir tercihim var. Ama net söylüyorum bu tercihim, AK Parti’nin Karasu’da en doğru adamla, en yüksek oyla seçimi alma tercihimin önüne geçmez. Tüm aday adayı arkadaşlar kıymetli. Ben, mevcut belediye başkanımızın 5 yıllık yürüyüşünün artılarının fazla odluğunu düşünüyorum. Benim tercihim yetmiyor. Vatandaş da böyle düşünüyorsa anketlerde ortaya çıkacaktır. Benim de adayım odur”

KARASU ADAYI İÇİN TARİH VERDİ

AK Parti Karasu Belediye Başkan Adayı’nın açıklanacağı tarih için de tespitte bulunan Bayraktar, “7 Ocak’ta bazı iller açıklandı. Bir kısmı da ayın 15’inde açıklanacak. Karasu adayının açıklanması da muhtemelen ay sonunu bulacak. Ayın 15’i ile ay sonu arasında açıklanır. Yani ayın 20’si gibi Sakarya açıklanır” diyerek sözlerini bitirdi.