-

KOCAALİ'DE KIRSAL MAHALLE ASFALT ÇALIŞMASI (izle):

.

Kocaali Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’nce kırsal mahallelerde asfalt serim çalışmaları devam ettiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Şerbetpınarı Mahallesi’nde 3 bin 500 metreyi aşan yol yapım çalışmalarının ardından Kirazlı Mahallesi’nde de asfalt mesaisi başladı.

ŞERBETPINARI’NA HAYIRLI OLSUN

Olumsuz hava şartlılarına maruz kalmamak için Şerbetpınarı Mahallesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Kirazlı / Karadere mevkiinde yol yapım çalışmalarına başlandığını ifade eden Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Gece gündüz demeden gayret ederek Şerbetpınarı mahallemizin yollarını sıcak asfalta kavuşturduk” dedi.

“Okul yolu ve Tepebaşı Sokağı dâhil olmak üzere Şerbetpınarı’na toplam 3 bin 500 metre sıcak asfalt attık” diyen Acar, “Bu güzel hizmetin bitiş noktasında büyük bir şölen havasında Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin katılımıyla tamamladık. Hemşehrilerimize, gösterdikleri sabır ve hoşgörü için teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

KİRAZLI İLE DEVAM EDİYORUZ

Kirazlı Mahallesi Karadere mevkiinde çalışmalara başlandığına değinen Başkan Acar, “Alt yapı ve zemin iyileştirme programının ardından Kirazlı mahallemizde bin 500 metrelik köy içi yolunda asfalt serim çalışmalarımıza başladık. İnşallah en kısa zamanda Kirazlı mahallemizin de yollarını sıcak asfalta kavuşturacağız” diye konuştu.