Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri için Karasu’nun en büyük mahallesi olan Yalı Mahallesi’ne muhtar adayı olan Koray Çakan, saha temaslarını sürdürüyor. Büyük, küçük, genç, yaşlı herkesin sevgisini kazanan Çakan, Yalı Mahallesi’ni daha yaşanılabilir hale getirmek için nabız yokluyor.

ÖRNEK MAHALLE OLACAK

Yalı Mahallesi Muhtar Adayı Koray Çakan, “Daha yaşanılabilir, temiz, güvenli ve örnek gösterilecek bir mahalle için bu göreve talip oldum. Mahallemiz sürekli göç alan ve yeni yapılaşmalar ile de her geçen gün büyüyen bir mahalle. Bu yüzden seçildiğimiz takdirde tüm resmi kurumlarla kontak kurarak mahallemize daha fazla hizmetin gelmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

GENÇLERE GÜVENİYORUM

Gençlere güvendiğini ve onların da sevgisini kazandığını bildiğini söyleyen Koray Çakan, “Gençler tüm ülkemizde önemli bir yere sahip olduğu gibi mahallemiz içinde aynı önemi arz ediyorlar. Onların fikirleri bizler için önemli. Biz geleceğimizin teminatı olacak olan gençlerimizle zaman zaman bir araya gelerek Yalı Mahallesi için neler yapabilir bunun istişaresini yapacağız” diye konuştu.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

Koray Çakan Gençler F3

Koray Çakan Gençler F2

Koray Çakan Gençler F1