-

5 Temmuz – 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında altı hafta boyunca Türkiye’nin tüm il ve ilçelerde gerçekleştirilecek yaz etkinlikleri ile gençlerin bu yıl da verimli bir yaz geçirmeleri amaçlanıyor.

AGD Karasu Temsilcisi Murat Ali Aksoy, “Türkiye’nin tüm bölgelerinden olduğu gibi Karasu’da da ortaokul öğrencilerinin yoğun bir katılım göstereceği yaz etkinlikleri programlarında hijyen kurallarına uygun olarak belirlenen etkinliklerin yanı sıra birçok sürpriz etkinlikte yer alacağı belirtildi” dedi.

DAHA VERİMLİ TATİL

“AGD’nin yaz etkinlikleri, Kur’an-ı Kerim, ilmihal, akaid, adabı muaşeret, peygamberler tarihi, örnek şahsiyetler, çevre bilinci, ilk yardım, akıl ve zeka oyunları, sosyal medya kullanımı gibi derslerin yanı sıra sosyal, kültürel ve teknolojik faaliyetlerin de içerisinde olduğu, öğrencilerin eğlenirken öğrendiği ve tatil dönemini verimli geçirdiği bir etkinlik dönemi olarak öne çıkıyor” diyen Aksoy, “Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinden binlerce öğrenci ve eğitmen katılım göstererek verimli bir yaz dönemi geçirecekler” ifadelerini kullandı.

DUYARLI BİR GENÇLİK

“AGD’nin Yaz Etkinlikleri kapsamında, tarihe, çağa ve yarınlara duyarlı; kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaşmasında emek sahibi; adaletin tesisinde kararlı, bilgili, inançlı ve çalışkan bireylerin yetiştirilmesi hedefleniyor” şeklinde konuşan Murat Ali Aksoy, kayıt için şöyle bilgi verdi:

KAYIT YAPILACAK

“AGD Ortaokul Komisyonu’nun, ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği kâşif grupları sayesinde öğrenciler yaz dönemi haricinde de yıl boyu eğitimlerden faydalanabilecek.

AGD Yaz Etkinlikleri’ne katılım sağlamak isteyen öğrenciler, AGD Karasu Temsilciliği’ne kayıt yaptırabilecek veya 0505 305 58 47 ile 0506 697 28 81 numaralı telefonlardan bilgi alabilecek”

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.