Karasu sahili, Kurban Bayramı’nın birinci günü yoğun bir tatilci akınına uğradı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı cankurtaran ekipleri bayram boyunca önlemlerini arttırdı. Cankurtaran Grup Eğitmeni Yusuf Serdar Aldanmaz, “Bayram boyunca 4 kurtarma aracı, bir hasta nakil aracı, 29 kule ve 40 personel ile Karasu’da bölgemizi koruyacağız” dedi.

Karasu’da tatili geçiren Şafak İlgün, “Karasu’nun havası güzel, temiz ama denizi biraz kirli. Genelde tatil iyi geçiyor” dedi. Ailesiyle birlikte tatilini Karasu’da geçiren Sümeyye Uyar ise “Karasu’yu çok seviyoruz. Denizi çok güzel, suyu ılık ve havası güzel. Tercihimiz her zaman Karasu oluyor” diye konuştu. Mert Ataş da “Yaklaşık 6 yıldır daima Karasu’ya geliyoruz. Çok keyifli bir tatil geçiriyoruz. Karasu Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Şevval Bennu Ortaba, “Karasu’yu güzel buluyorum. Gayet eğlenceli geçiyor tatilimiz. Arefe gününe göre çok kalabalık. Daha da kalabalık olacağını düşünüyorum. Çok tatil yeri gezdim ama Karasu’nun denizi ve kumu daha güzel” derken diğer bir tatilci Beren Güleç, “Karasu’yu çok beğeniyoruz. Üç yıldır Ankara’dan tatil için buraya geliyoruz. Tatilimiz çok güzel geçiyor ve çok eğleniyoruz” şeklinde konuştu.

Bayramda, Karasu’ya iğne atsan yere düşmedi Bayramda, Karasu’ya iğne atsan yere düşmedi