Kurban Bayramı, Karasu’da Arefe Günü düzenlenen program ile kutlandı. Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda düzenlenen kutlama programına, Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı İshak Sarı, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

BAYRAMLARINI KUTLADILAR

Programda Kaymakam Helvacı kısa bir konuşma yaparak, “Taksimatta Allah’ın bonkör davrandığı bir şehirde; bu ülkenin, bu toprakların, bu devletin, bu milletin değerleriyle barışık ve ona uygun hareket eden; vatanı ve değerleri için her şeyi yapmaya hazır bir halk olan Karasulularla beraber olmaktan çok mutluyum. Hepinizin bayramı kutlu olsun” dedi. Başkan Sarı’da tüm katılımcıların ve vatandaşların bayramını tebrik etti.

ZİYARETLER YAPILDI

İlçe protokolü burada düzenlenen programın ardından Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Karasu Sahil Güvenlik Komutanlığı’na giderek personelle bayramlaştı. Akabinde ise, yakın zamanda eşini kaybeden AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Tuna Eren’i de ziyaret etti. Karasu protokolü Karasu’da ihtiyaç sahibi olan ve devletin imkanlarıyla Aziziye Mahallesi’nde yapılan Sebahat Görmez’in evini de ziyaret ederek hem bayramlarını tebrik etti hem de hayırlı olsun dileklerini iletti. Helvacı ve beraberindeki heyet son olarak ise 1993 yılında Siirt’te şehit edilen Doğan Ülker’in ailesinin evini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi