-

KURUDERESPOR, SEZONU AÇTI (izle):

...

Kuruderespor, 30 Temmuz Cumartesi günü Karasu Şehir Stadı’nda ilk antrenmanını yaptı. Kulüp yönetimi, teknik kadro ve futbolcular, tam kadro sahaya çıkarak yeni transferleri basına tanıttı, hedeflerinin 1.Amatör Lig’de şampiyonluk olduğunun altını çizdi.

Kuruderespor Kulüp Başkanı İbrahim Menteşe, “Geçen yıl, Play-Out neticesiyle 1.Amatör’de kaldık. Şanssızlıklar yaşadık, fakat bu yol aynı şanssızlıkları yaşamamak için iddialı bir kadroyla sezona başlıyoruz. 13 transfer yaptık, Nijeryalı oyuncularımız var. Bu yıl hedefimiz, grubu lider bitirip Süper Amatör Lig’e çıkmak. Bu zorlu süreçte taraftarımızın da desteğini bekliyoruz” dedi.

KİMSE DIŞARIDA GÖRMESİN

Teknik Direktör Yardımcısı Özkan Sahip ise, “Beklileri olan iddialı bir kadro kurduk. Antrenmanlara başladık ve ciddi bir çalışma ile sezonu karşılayacağız. Takımda arkadaşlık ortamını en üst seviyede tutup, lige başlayacağız. Kimse Kuruderespor’u dışarıda görmesin, farklı bir noktada sanmasın. Herkes bu yıl Kuruderespor’u görecek” ifadelerini kullandı.

Takım Kaptanı Yücel Yayla, “Bu sezon, yönetim çok güzel bir teklifle geldi. Tek amacımız şampiyonluk. Güzel bir takım oluşturduk. Hedefimiz şampiyonluk” derken, Orta saha oyuncusu Fatih Yılmaz da “Sezon sonunda başarıyı elde eden taraf olacağız, herkes şampiyonun Kuruderespor olacağını bilsin” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİK

Yeni transfer forvet oyuncusu Chinazaepere Rapheal Okoli, Kuruderespor’da olmaktan mutlu olduğunu belirtirken diğer yeni transfer kanat oyuncusu Christian Chukwueze Obasi da şampiyon olacaklarını belirtti.

Stoper oyuncusu Ramazan Köse de “Çok güzel bir kadro kurduk. Sahaya sadece şampiyonluk hedefiyle çıkıyoruz. Taraftarımızın da desteği ile şampiyon olup, bu güzel başarıyı taraftarımızla kutlamak istiyoruz” diyerek taraftarına çağrıda bulundu.