-

Sakarya 1.Amatör Karasu Grubu’nun ilk hafta maçında Kuruderespor ile Yuvalıderespor mücadele etti. Maçın henüz ilk dakikasında atak geliştiren Yuvalıdere’nin topu üst direkte patladı.

15 dakika Yuvalıdere üstünlüğünde, Kurudere’nin sahasında oynanan maçta daha sonra dengeyi sağlayan ev sahibi ekip ataklarına başladı. Ev sahibi Kuruderespor, dakika 20’de Kerem ile 1-0 öne geçti.

25’inci dakikada şansız bir şekilde Yuvalıdere kalecisinin sakatlanması üzerine yerine Ertuğrul girdi. Beraberlik golü için yüklenen Yuvalıderespor, dakika 31’de Oğuzhan’ın ayağından gelen golle durumu eşitledi: 1-1.

İlk yarı, atılan iki golle sonuçlanırken ikinci yarıda her iki takım da rakip kalelerde gol aradı. 83.dakikada kontratakta takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydeden Kerem, durumu 2-1’e getirdi.

Yuvalıderespor, beraberlik golü ararken yine kalesinde 90’ıncı dakikada Samet’in kafa golünü gördü. Maç, 3-1 Kuruderespor’un üstünlüğü ile son buldu. Bu sonuçla Kuruderespor sezona averajla lider başlarken Yuvalıderespor ise grupta 6.sırada yer aldı.

Kuruderespor 3-1 Yuvalıderespor

Saha: Karasu Şehir Stadı

Hakemler: Hasan Kösemen, Efe Ökten, Derda Melih Battal

Kuruderespor: Recep Ali, Enez, Hüseyin, Ramazan, Recep, Ali Hakan, Ertuğrul, Kerem, Alp Numan (Samet), Yunus (Yasin), Zafer

Antrenör: -

Yuvalıderespor: Melihcan (Ertuğrul), Uğurcan, Mutlu, Hüseyin, Ali, Mahmut, İsmail, Berkay, A. Enes, Oğuzhan, Ekrem

Antrenör: Mazlum Orhan

Goller: Dk.20 – 83 Kerem, Dk.90 Samet (Kuruderespor), Dk. 31 Oğuzhan (Yuvalıderespor)