Karasulu futbolcu Berkhan Kartal ve genç girişimci eşi Feride Meryem Kartal, Türkiye’nin ve Avrupa’nın sevilen lezzet zincirini Karasu’ya getirdi. Levent Börek’in 251.şubesini Karasu’ya açan Kartal çiftini bu özel gününde ilçe protokolü yalnız bırakmadı. Cuma günü gerçekleşen açılış törenine katılım yoğun oldu.

İşletmeci Berkhan Kartal, “Markanın 251.şubesini Karasu’ya açmaktan çok mutluyuz. Biz bu lezzeti yerinde tattık ve Karasu’ya getirmeye karar verdik. İnanıyoruz ki Karasu halkı ve tatilciler de yeni lezzetimize sahip çıkacak” dedi.

10 ÇEŞİT LEZZET

Marka bünyesinde 10 farklı lezzeti Karasu halkına sunduklarını belirten Kartal, “Özellikle efsane peynirli, beyaz peynirli, pastırma peynirli, Belçika çikolatalı, kıymalı, ıspanak peynirli ve kavurma peynirli çeşitler dikkat çekmekte” şeklinde konuştu.

İşletmeci Berkhan Kartal, “Karasu Belediyesi yanı eski SEDAŞ binası altında yer alan şubemiz dışında paket servisle de hizmet veriyoruz. (0 531) 861 41 92 numaralı telefondan 07:00 – 19:00 saatleri arasında sipariş verilebilir” ifadelerini kullandı.

foto_galeri_700x89

Editör: Nevtan Angün