Süper Amatör Küme C Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Karasuspor, bu hafta Hendek Akova Barışspor’a konuk oldu. Grubunda namağlup liderliğini devam ettiren temsilcimiz karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren maçta hakimiyetini korudu.

Temsilcimiz Karasuspor dakika 12’de Furkan ile açılışı yaptı. Bu golden beş dakika sonra ise Berkhan farkı ikiye çıkarttı. Dakika 38’de Berkhan yeniden sahneye çıktı ve kendisinin iki, takımının ise üçüncü golünü kaydetti. Bedirhan ise dakika 40’ta farkı dörde çıkarttı. İlk yarı bu skorla tamamlanacak derken dakika 44’de Akova’dan Samet takımının ilk golünü kaydetti ve karşılaşmanın ilk yarısı 4-1 Karasuspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya ise skor avantajı ile çıkan Karasuspor, kendini yormadan ve riske girmeden oyunu sürdürdü. Oyunun kontrolünü tamamen eline alan Karasuspor, dakika 64’te Furkan ile güncelleme yaptı ve skor 5-1’e geldi. Bu dakikadan sonra başka gol sesi çıkmadı ve Karasuspor, Süper Amatör Küme C Grubu’ndaki namağlup liderliğini sürdürdü.

Akova Barışspor: 1 - Karasuspor: 5

Saha: Akova

Hakemler: Bahadır İleri, Ramazan Çiftçi, Alperen Demir

Akova Barışspor: Adem, Yusuf (Haktan), Hakan, Burak (Recai), Oktay, Ercan, Bilal, Fırat, Tunahan (Arda), Samet, Emre

Antrenör: Ali Kemal Yener

Karasuspor: İsmail(Bilal), Yasin Candan, Ahmet, Ruhi, Yasin Taşkıran(Kerem), Bedirhan(Abdulsamet), Tugay, Furkan, Berkhan, Mertcan(Bahadır), Kutay(Emir)

Antrenör: Sadun Hoşbay

Goller: Dk. 44 Samet (Akova Barışspor), Dk. 12, 64 Furkan, Dk. 17, 38 Berkhan, Dk.40 Bedirhan, (Karasuspor)