Karasu’nun Limandere Mahallesi, tamamlanan doğalgaz çalışmasının ardından yollarının yapılmasını bekliyordu. Karasu Belediyesi tarafından başlatılan asfalt ve kaldırım çalışmasının büyük oranda tamamlanmasının ardından mahalle modern bir görünüme kavuştu. Limandere Mahallesi Muhtarı Sinan Erbaş, mahalleye yapılan hizmetleri anlattı.

Muhtar Erbaş, “Doğalgaz evlerimizde yanmaya başlayınca, altyapı çalışmamız da tamamlandı. Elektrik telleri yer altına alındı. Ardından yaklaşık 2 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleşti ve 800 metrekarelik kaldırım çalışması yapıldı” dedi.

YILLARDIR DOKUNULMAMIŞTI

Yıllardan beri mahalleye bir dokunuş olmadığını dile getiren Sinan Erbaş, “Belediye Başkanımız İshak Sarı ve Başkan Yardımcımız Hüdaver Ağun’a teşekkür ediyoruz. Mahallemize iyi bir dokunuş yaptılar. Alt yapı ve üst yapıda önemli çalışmalar ortaya konuldu” şeklinde konuştu.

Erbaş, mahallelerindeki eksi okulun yerine 16 derslikli bir okulun yapılmasının da kararlaştırıldığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Kamera sistemi kurduk, çöp konteynerlerimiz tamamlandı. Çocuk parkımız kuruldu. Spor aletleri halkın hizmetine sunuldu. Futbol okulumuz açıldı ve 100 sporcuya eğitim veriliyor. Mezarlık çevrelerimiz onarılacak. Bu alanlara sundurmalar da yapıldı”

GÖÇ ALAN MAHALLE

Limandere Mahallesi’nin son yıllarda göç almaya başladığına da dikkat çeken Sinan Erbaş, “Doğalgazın gelmesiyle birlikte İstanbul, Adapazarı ve çevre bölgelerden emekli vatandaşlarımızın mahalleye göç ettiğini görüyoruz. Yapılan çalışmalar için de öncelikle Limandere halkına çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi.