-

KARASU CESUR KADINLAR, HÜLYA POLAT KONSERİ (izle):

...

Sesi kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Karadenizli ses sanatçısı Hülya Polat, Karasu Cesur Kadınlar Platformu öncülüğünde Karasu’ya geldi. Züleyha Bulut ve Dilek Sarı’nın öncülük ettiği organizasyonla gerçekleştirilen kadınlar matinesinde DJ Tuğba da sahne aldı ve hareketli müziklerle kadınları adeta coşturdu.

İLGİ ve ALAKA BAMBAŞKA

Karasu’ya daha önce de geldiğini ve Karasu’yu, Karasu halkını çok sevdiğini söyleyen güçlü ses Hülya Polat, “Karasu halkıyla çok güzel ve güçlü bir bağımız var. Onların ilgi ve alakası başka yerle kıyaslanamaz. Özellikle bugün çok farklı bir şekilde Karasu’dayım” dedi.

Karasu Cesur Kadınlar Platformu’nun etkinliğinde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Polat, “Karasulu kadınlarla neler yapabileceğimizi bu programla herkese kanıtlayacağız. Kadınların neleri başardığını ortaya koyacağız. Horonlar, türkülerle hep birlikte eğleneceğiz” diye konuştu.

DJ TUĞBA İLE AÇILIŞ

Gecenin fitilini ateşleyecek olan DJ Tuğba ise daha önce Sakarya’ya geldiğini fakat Karasu’ya hayran kaldığını dile getirerek sözlerine başladı. DJ Tuğba, “Ben de bir ev hanımıyken DJ oldum. Bu yüzden ben de bir Cesur Kadın’ım. Karasu Cesur Kadınlar Platformu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YARDIM AMAÇLI MATİNE

Organizasyonun mimarlarından kadın girişimci Züleyha Bulut ise sözlerine “Bu organizasyonun oluşumunda emeği geçen yol arkadaşım Dilek Sarı’ya teşekkür ediyorum” diyerek başladı. Bulut, sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

“Karasu Cesur Kadınlar Platformu, yardımlaşma amacıyla kuruldu. Kadınlarımıza da büyük desteklerde bulunuldu. Bu kapsamda bir matine yapmaya karar verdik. Matinenin amacını da program öncesi açıklamadık.

Amacımız, konserin gelirleri ve sponsorlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahibi insanlara yardımlarda bulunacağız. Karasu’da ve Sakarya’da hatta Doğu Marmara’da çok işler yapacağız. Bize destek olan herkese teşekkür ederiz”