-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Pazaryeri Otoparkı’nda Pazartesi günü Trabzonspor sevdalılarını ağırlayan TS Club Store tırı, Çarşamba gününden itibaren Karasu Sahilpark önünde hizmet vermeye devam ediyor. Cuma gününe kadar sahilde satış yapacak olan tıra Karasu Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Sabri Aslanbay ev sahipliği yaptı.

Yüzde 50’ye varan indirimlerle sürpriz ürünleri bordo mavi sevdalılarıyla buluşturan tıra, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Karasu Belediyesi Başkanı İshak Sarı ve beraberindekiler ziyarette bulundu.

Kaldırım, Helvacı, Sarı ve beraberindekileri Gezici Mağaza Sorumluları Muharrem Zıvalıoğlu, Hüseyin Demiröz ve Şevket Cansiyah, karşıladı.

KENDİMİZİ MEMLEKETİMİZDE GİBİ HİSSEDİYORUZ

Karasu’da böyle bir hizmetin bulunmasının gurur ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden AK Partili Meclis Üyesi Aslanbay, “Bordo mavi ruhunu ilçemizde canlandırdıkları için kendilerine teşekkür ederiz. Memleketimizin, Trabzon’umuzun kokusunu, havasını beraberinde getirdiler. Hoş geldiler” dedi.

Karasu’ya geldiklerinde kendilerini memleketleri Trabzon’da olmuş gibi hissettiklerini ifade eden Gezici Mağaza Sorumlusu Muharrem Zıvalıoğlu, “İlgi, alaka çok iyi. Buradaki Trabzonlu gurbetçi taraftarlarımıza, ağabeylerimiz ve ablalarımıza hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Gezici mağazadaki ürünler hakkında da bilgi veren Zıvalıoğlu, “Formamız, A Takım ürünlerimiz, kasketlerimiz, taraftar ürünlerimiz var. Yüzde 50’ye varan indirim kampanyamız da mevcut” şeklinde konuştu.