Karasu Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Salı günü gerçekleştirildi. 2019-2024 dönemi içerisinde gerçekleşen son meclis toplantısında Meclis Üyesi Mehmet Çatalbaş ve Başkan İshak Sarı arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Meclis Üyesi Mehmet Çatalbaş yaptığı son konuşmada Sarı’ya, yeniden helalleşme mevzusunu açtı. Çatalbaş, “Sanayideki esnaf ve cami cemaati sizinle sandıkta helalleşeceğini söylüyor. Bilginiz olsun. Ben de size şuradan şunu söylemek istiyorum. Avukat Recep Özdemir geliyor. Ensende nefesini hissediyorsun herhalde. Sokaktaki vatandaş böyle söylüyor” dedi.

Başkan İshak Sarı ise, “Çatalbaş giderayak yine siyaset yaptı. Yaptığı siyaset bize kazandırdı kendi ve desteklediği adama kaybettirdi. En yakın rakibimize yüzde yüz fark attığımız anketlerden belli. Sizin hesaplarınız tutmadı. Hayallere kapılmayın” dedi. Sarı’nın da bu sözlerinin ardından CHP’li Meclis Üyesi Mustafa İngenç, “Belediye meclisinde siyasi tartışma yapılamaz. Meclisin feshini gerektirir. Bu tartışma zapta geçtiyse 5393 yasanın amir hükmü budur” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

I M G 7767

I M G 7776

I M G 7801

I M G 7800