Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Teknolojileri Alanı, deprem bölgesi için mobil duşakabin üretimi yaptı. Metal Teknolojileri Alanı Şefi Deniz Yılmaz, “Okulumuzun kendi imkanlarını kullanarak öğrencilerimizle birlikte 10 günde 13 mobil duşakabin hazırladık. Mobil duşakabinlerin içerisine askılık, ani su ısıtıcısı, elektrik ve su tesisatı çekerek hazır hale getirdik” dedi.

BÖLGEYE GÖNDERİLDİ

Alan Şefi Yılmaz, “Depremzede kardeşlerimizin hijyenik problemlerini bir nebze de olsa gidermek için Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okulumuz öğretmen ve velilerin imkanları ile tasarlayıp ürettiğimiz mobil duşları tamamlayarak deprem bölgesine gönderdik. Deprem bölgesinde alt yapısı hazır olan her yere koyularak kolayca bağlantıları bağlanıp duşakabinlerimiz aktif hale getirilebilir” vurgusunu yaptı.

BİR AYDIR FUL ÇALIŞMA

“Deprem bölgesine bundan önce metal teknolojisi alanı olarak 60’ın üzerinde soba yapmıştık” diyen Yılmaz, “Bunlarla birlikte yaklaşık 1 aydır mesai saati gözetmeksizin hafta sonları dahil çalışan öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize bize destek veren kurum müdürümüze, ilçe ve il milli eğitim müdürlerimize ve Karasu halkına teşekkür ederim” dedi. Okul Müdürü Nilüfer Yeke ise, “Meslek lisemiz milletimizin zor gününde her zaman yanında oldu olmaya da devam edecek” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi