26 Mayıs 2024 Pazar günü Karasu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi’nde (Eski adıyla Karasu Lisesi) 70 yılı kapsayan dev buluşma yaşanacak. 1954 yılından bu yana okuldan mezun olanlar, idareci ve öğretmenlerle bir araya gelmeye hedeflenen buluşma gün boyu devam edecek.

KARİYER VE MOTİVASYON SÖYLEŞİSİ

Program ilk olarak İş Adamı Erdal Bıçakçı moderatörlüğünde; Tiyatro Sanatçısı Cengiz Bozkurt, Opera Sanatçısı Hüseyin Likos, İş Adamı Hamit Bektaş ve Kariyer Danışmanı Yakup Aksoy’un okul öğrencilerine yönelik kariyer ve motivasyon söyleşisi ile başlayacak. Ardından ise açılış ve protokol konuşmaları, anı plaket töreni, konser, sergi açılışı ve pilav dağıtımı yapılacak.

70 YILLIK TARİH

Okul Müdürü Adem Arslan, “Açıldığı günden bu yana birbirinden değerli bireyler yetiştiren okulumuz, anlamlı bir güne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Okul bahçesinde düzenlenecek pilav gününde 1954-2023 yılları arasındaki 70 yılda okuldan mezun olanlar ile okulumuzda görev yapmış idareci ve öğretmenler bir araya gelme fırsatı bulacaklar. Lise yıllarında en güzel anıların biriktirildiği, unutulmaz dostlukların kurulduğu o güzel günleri hatırlayıp eğlenceli bir gün geçirmek için tüm mezunlarımız bu etkinliğe davetlidir” dedi.

SERGİ ALANI

Açıklamasında mezunlara da seslenen Arslan, “Siz değerli mezunlarımız için gerekli hazırlıklarımızı yapabilmemiz adına okulun web sayfasındaki bilgi formunu doldurmanızı ve dönem arkadaşlarınızı da bu etkinliğe davet etmenizi istiyoruz. Okulun web sayfasından (ibrahimabanozanadolulisesi.meb.k12.tr) program ve gelişmeleri takip edebilirsiniz. Lise yıllarındaki hatıraları siz mezunlarımıza tekrar yaşatmak amacıyla geçmiş dönemlere ait fotoğraflardan bir sergi alanı oluşturmak istiyoruz. Fotoğrafları, belgeleri okulumuza geçici olarak teslim edebilir veya aşağıdaki kanallardan bize ulaştırabilirsiniz. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz. WhatsApp: 0532 563 84 22, e-mail: [email protected], posta: Aziziye mh. Fatih cd. 42B Karasu/Sakarya (Ş. Ü. İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi)” ifadelerini kullandı.


Şüiaal Pilav Günü F1

Editör: Güler Çınasoğlu