Milliyetçi Hareket Partisi’nde uzun yıllardır görev alan ve seçim çalışmalarında saha da çalışan Tuba Demet Tiryaki, partideki görevinden ayrıldı. Tiryaki yaptığı açıklamada, “Büyük onurla 2018 yılından bu yana yürütmüş olduğum görevimden gördüğüm lüzum üzerine kendi rızam ile ayrıldım. Bugüne kadar teşkilatta, beraber omuz omuza çalıştığım dava arkadaşlarıma bana katmış oldukları her şeyden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tiryaki, sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle ülkece içinde bulunduğumuz seçim döneminde her şeyden önce Türkiye’nin kazanacağına yıllarca gönül verdiğim ülkümün, davamın kazanacağına Cumhur ittifakının her daim her yerde olacağına canı gönülden inanıyorum.

Ben ülkücü bir ailenin ülkücü bir evladı, vatan severi, bayrak sevdası ile büyümüş aynı sevdayla evlatlarını yetiştiren bir anne olarak hala ve ölünceye kadar Ülkü sevdamla yaşamımı sürdüreceğim. Gözümü açtığımda üç hilalin gölgesi altında büyüyerek üç hilali anlatarak, davasına sahip çıkarak, varsa tek doğru ülkümdür diye mücadele verdiğim teşkilatımın her zaman yanında olacağım.

Düstur olarak şahısların değil davamın önemini bilerek, Milliyetçi Hareket Partisinin her zaman makam, itibar partisi olarak değil de bunlara karşı gelerek bugüne kadar sahip çıktığı vatan için ne fedakarlık yapıldığını bilerek ve şaşmayarak her zaman partimin yanında olacağım.

2018 yılından beri ilk olarak ilçe teşkilatımızda sekreter olarak başlamış olduğum ve aynı yıl itibari ile MHP Karasu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı olarak devam ettiğim sonrasında ise Karasu KAÇEP İlçe Başkanı olarak halen yapmış olduğum görevden görmüş olduğum lüzum üzerine ayrılmış bulunuyorum. Bu süreçte benimle birlikte omuz omuza olan dava arkadaşlarıma, abilerime, ablalarıma bana kattıkları her şey için çok teşekkür ediyorum”

Güler Çınasoğlu’nun haberi