Milliyetçi Hareket Partisi’nin her dönem ülkede saygın bir konumda olduğunu, söylediği sözleri şahıs ya da kitleler lehine olmadığını söyleyen Aday Adayı Recep Ali Küçük, “Ülkücüler her dönem milletin gönlündedir. Bize rakip olanlar da bilir ki Ülkücüler namert değildir. Bu ülke için yapamayacağı şey yoktur. Bu nedenle MHP’nin tüm vatandaşlarımızın gönlünde olması ve MHP’den beklentinin yüksek olması normaldir” dedi.

SAHADA OLACAĞIZ

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin Türk İslam Coğrafyası açısından da büyük önem arz ettiğini söyleyen Aday Adayı Küçük, “Kurulduğu günden bu yana neferi olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu seçimden de zaferle ayrılması için elimizden geleni yapacağız. Cumhur İttifakı’nın başarı elde etmesi ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oy oranı ile seçimi kazanması için var gücümüzle sahada olacağız” ifadelerini kullandı.

ŞEREF DUYDUK

Milliyetçi Hareket Partisi Kaynarca İlçe Başkanı Ekrem Baldan da Recep Ali Küçük’ün aday adaylığından memnun olduklarını ifade ederek, “Kuzey bölgesinden davaya bu denli bağlı ve bu kadar geçmişi olan bir ismin aday adayı olması bizi ziyadesi ile memnun etti. Kendisinin adaylığını öğrendiğimizde gerçekten memnun olduk. Hocamızı Kaynarca’da ağırlamaktan da şeref duyduk. Bu kutlu davaya emeği geçen herkese sonsuz saygı duyuyoruz. Kendisine de adaylık aşamasında ve sonrasında başarı diliyoruz” diye konuştu.