CHP Sakarya Milletvekili Adayı Ecevit Keleş, Milletvekili Adayı Özer Özçınar ve CHP Ferizli İlçe Başkanı Rüştü Yüksek ile beraber Karasu’nun Limandere ve Ferizli’nin Sinanoğlu mahallelerini esnafını ziyaret etti. Kendisini meclise göndermeleri için Karasululardan destek isteyen Keleş, “Esnaf ülkenin orta direğidir. Ülkenin bel kemiği olan esnafa sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

CHP SORUNLARI BİLEN PARTİDİR

“CHP, vatandaşın sorunlarını bilen bir partidir” diyen Keleş, “Biz, bu yola çıkarken sadece vatandaşımızı düşünerek çıktık. Vatandaşımızın sandığa gittiği zaman buraya kimler hizmet edebilir, ilçemizin menfaati kimlerle oluşabilir diye düşünerek hareket edeceğini biliyorum. Bu seçimde hak, hukuk ve adaletin yeşereceği, karanlıktan aydınlığa geçişin olacağı yarınlar için çalışıyoruz. Beni bu onurlu göreve getirecek olan Karasu’ya 15 Mayıs’ta teşekküre geleceğim” dedi.

SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ

Keleş, “Ülkenin tüm sorunlarını el birliği ile çözeceğiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı’nı da iktidar yapacağız. Ülkemizi geldiği noktadan kurtarmak, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş, muasır medeniyet seviyesine çıkarmak boynumuzun borcudur. 21 yıllık AK Parti iktidarı, toplumun her kesiminde büyük yaralar açmıştır. Başta ekonomi olmak üzere toplumsal sorunlarımız büyüyerek artmaya devam ediyor. Size söz. Yine baharlar gelecek” dedi.