KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Nevtan Angün'ün haberi


 

Başlatılan sınır ötesi harekâtı desteklediklerini belirten bir basın açıklaması yayımlayan AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, “Başlatılan Bahar Kalkanı harekâtında askerlerimizin burnu kanamadan hedeflere ulaşıp zaferle sonuçlanması İçin Mehmetçiklerimizi dualarımızdan eksik etmiyoruz. Mevla’m her daim ordumuzu muzaffer kalsın” dedi. “Ülkemiz yıllardır terör örgütleriyle mücadele etmiş, 40 yıldan beri binlerce şehit vermiş fakat toprak bütünlüğünden asla taviz vermemiştir” diyen Yavuzyiğit, “Yerli ve milli silahların geliştirilmesiyle silahlı kuvvetlerimizin kabiliyet gücü artmış topyekûn verilen büyük mücadele ile yurt içindeki terör örgütleri bitme noktasına gelmiştir” şeklinde konuştu.

 

Gerekli önlemler alınıyor

 

Basın açıklamasına, “Bu örgütlerin arkasındaki güçler ülkemizi bölme parçalama planlarından vazgeçmemişlerdir. Sınırlarımızın hemen dibinde terör devleti kurup, daha güçlü saldırmaları için her türlü çalışmayı yaparken bizde ülke olarak gerekli önemleri almak zorundayız. Türkiye Cumhuriyeti devleti bu süreçte kararlı bir şekilde Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekâtlarını başarılı bir şekilde yaparak bu planlarını boşa çıkarmıştır” ifadeleriyle devam eden Hasan Yavuzyiğit, basın açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:

 

Siyasi değil milli

 

Bugün İdlip’te olmamız bu sürecin devamıdır. Silahlı kuvvetlerimiz sınırlarımızın dışında dahi olsa yapılan kalleşçe saldırıya misliyle karşılık verme ve operasyon yapma gücüne sahiptir. İdlip’ten geri adım atmamız yarın bu mücadeleyi kendi topraklarımızda vermek zorunda kalmamız demektir. Doğu Akdeniz başta olmak üzere bölgemizdeki bütün haklarımızdan vazgeçmemiz demektir. Türkiye’nin vermiş olduğu bu mücadele siyasi değil milli mücadeledir. Gün provokatörlerin algılarına kapılmadan birlik olma günüdür. Bu vesile ile şehitlerimize Allahtan rahmet Yaralı olan başta Karasulu Levent Kara olmak üzere tüm askerlerimize acil şifalar diliyoruz

 

Editör: Karasu Haberleri