-

Pazartesi Günü Karasulu mahalle muhtarları, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve muhtarları, İlçe Başkanı Recep Aksu, İlçe Seçim İşleri Başkanı Yunus İmamoğlu ile Yerel Yönetimler Başkanı Fikri Demirci karşıladı. Muhtarlar, Başkan Aksu’yu tek tek tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Muhtarlar adına bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Topaloğlu, “İnşallah, Hasa Yavuzyiğit başkanımızdan daha çok Karasu’ya hizmet edersiniz. Biz muhtarlar, hizmetten başka bir şey istemiyoruz. Yol, elektrik, su. Başka bir talebimiz yok. Hizmet, Belediye Başkanımızın işi ama kendisi her zaman her yeri sizin gibi gezip göremez. Allah, çıkmış olduğunuz bu yolda kolaylık versin, utandırmasın” dedi.

HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN SABRETMEMİZ LAZIM

Muhtarlara, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Recep Aksu, “Hasan başkanımız, rahatsızlığı dolayısıyla bırakmak durumunda kaldı. İnşallah, onun bıraktığı yerden göreve devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın muhtarlarımıza özel bir muhabbeti var. Muhtarlarımızı çok önemsiyor. Cumhurbaşkanımızın size verdiği değeri biz de çok önemsiyoruz” sözlerine yer verdi.

Zor bir süreçte ilçeye çok iyi hizmet yapıldığını ifade eden Başkan Aksu, “Bu anlamda Belediye Başkanımızdan çok ümitliyiz. Daha güzel hizmetlerin yapılacağının kanaatindeyiz. Buradaki hizmetlerin devamı için sizlerle istişarelerde bulunarak sorunları birlikte aşacağız. Başkanımız, kalıcı hizmet olmasını istiyor. Eksikliklerin giderilmesi için sabretmemiz lazım. Hep birlikte olursak daha başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

Kırsal mahallelerdeki muhtarların doğalgaz taleplerine de cevap veren Başkan Aksu, “Limandere Mahallemize doğalgazın gelmesine çok sevindik. Gönlümüzden geçen, ilçemizdeki tüm mahallelerimizde doğalgaz olması” diyerek bu konuda çalışmaların yürütüleceğini ifade etti.