Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik ve dernek yönetimi, seçim sonrası ilk ziyaretlerini Karasu Kaymakamı Aziz Mercan’a düzenledi.  25 Kasım Pazartesi günü gerçekleşen seçimin sonucunda Muhtarlar Derneği Başkanı olan Yassıgeçit Muhtarı Türker Tetik, Perşembe günü yönetimiyle birlikte Karasu Kaymakamı Aziz Mercan’ı ziyaret etti. Tetik’i ve yönetimini tebrik eden Mercan, “Muhtarlarımızın tecrübelerine, anlayışlarına ve centilmenliklerine yakışan çok güzel bir seçim süreci geçirildi. Başkanlık seçiminde centilmen bir yarış ortaya koyan siz ve diğer adayımız Hasan Tabiloğlu, ekiplerinizle birlikte çok mükemmel bir seçim süreci yaşattı” dedi.

 

Her zaman destekçiniziz

 

Muhtarlık, devletimiz ve halkımızın çok değer biçtiği ve her geçen gün de önemi artan bir kamu görevi” diyen Mercan, “Her karşılaşmış olduğumuz problemlerde başta kaymakamlık olarak biz, ilçe belediye başkanlığımız ve büyükşehir belediye başkanlığımız görev alanlarıyla ilgili olarak her zaman sizin yanında olacak. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışmaların da yapıcı ve hizmete dönük olacağına dair görüşlerimi şimdiden paylaşmak isterim” şeklinde konuştu.

 

Ayrılık kabul edilemez

 

Çiçeği burnunda başkan Tetik ise “Yeni yönetim ve muhtar arkadaşlar ile birlikte yeni bir sayfa açarak birlik ve beraberliğimizi ön plana çıkaracağız. Bu süreçte sizin de desteğinize her zaman ihtiyacımız olacak. Görevimizi muhtarlarımızın güç birliği ile aktif bir şekilde sürdüreceğiz” dedi. Kaymakam Aziz Mercan, tüm muhtarların dernek çatısı altında olması gerektiğine dikkat çekti ve “Derneğe üye olmayan muhtarlarımızın da yeniden üyelik statüsüne alınmasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Muhtarlık bir bütünlük simgesidir. Sebebi her ne olursa olsun bu ayrılık ortadan kaldırılmalıdır” diyerek sözlerine son verdi. Mercan, Başkanlık görevini Tetik’e devreden İsmail Hakkı Topaloğlu’nun da görevini başarıyla teslim ettiğini belirtti ve kendisine teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

 

HABER: Nevtan Angün  /  FOTOĞRAFLAR: Esra Angün