Murat Genç, pazartesi günü Karasu basınıyla bir araya gelerek Aziziye Mahallesi için muhtar adaylığını açıkladı. Genç, “140 yıldır bu mahallede ikamet eden bir ailenin ferdiyim. 18 yıl Karasu Devlet Hastanesi’nde çalıştım. Devletim, ilçem ve mahalle halkım için elimden gelen hizmeti yaptım. Şimdi bu hizmetleri bir kademe daha yükseltmek için bu göreve talibim” sözlerini kullandı.

MARKA DEĞERİNE ULAŞACAK

“Aziziye Mahallesi spordan sanata, ticaretten siyasete, eğitimden eğlenceye Karasu’nun en büyük sivil toplum kuruluşudur” diyen Genç, “Bunu daha ileriye nasıl taşıyabiliriz düşüncesi ile hareket ederek bu göreve talip olma kararı aldım. Çünkü Aziziye Mahallesi’nin bir ruhu var. Burası bir mahalleden daha fazlası. Bunu daha ileriye taşımak Aziziye Mahallesi’ni gerçek marka değerine tekrar ulaştırmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOK

Murat Genç, “Aziziye Mahallesi’ni Karasu’da yönlendirilen değil Karasu’ya yön veren bir mahalle yapmak için bu yola çıktık. Dinamik, duyarlı, çözüm odaklı, hizmet ve adaleti destur sayan birbirinden değerli bir ekip kurduk. Mahallemizin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Aziziye’yi Aziziye yapan birlik, dirlik, edep ve saygıdır. Bizim mahallemizin genel kültür yapısı bunu gerektirir. Biz de buna uygun bir şekilde davranacağız. Biz birlikte olduğumuz sürece çözülemeyecek sorun yoktur” dedi.

PROJELERİNİ AÇIKLADI

Açıklamasına devam eden Genç, “Aziziyespor Kulübü ile ilgili de birtakım çalışmalarımız olacak. Biz balık dilenen değil balık tutan bir kulüp olacağız. Gelirlerimizi arttırmak adına mücadele edeceğiz. Bunun için projelerimiz de hazır” dedi. Tıntın festivallerinin de geri döneceğini söyleyen Genç, “Bu mahallemize özgü bir festival. Bununla ilgili de çalışmalarımız olacak. Tarım ve Küçükboğaz Golü’ndeki taşkınlarla ilgili sıkıntılarımız var. Bunların da farkındayız ve çözüme kavuşturacağız” diye konuştu. Genç, kamunun tüm kurumlarıyla kavga ederek değil, organize bir şekilde çalışma gayreti içerisinde olacaklarının da altını çizerek mahalle halkından destek beklediklerini söyledi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi