Kahramanmaraş ili Dulkadiroğlu ilçesi Malik Ejder İmam Hatip İlk ve Ortaokulu ile kardeş okul olan Karasu Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu, geçtiğimiz hafta organize olarak, kardeş okullarında eğitim gören 120 öğrenciye bayramlık hediyeleri hazırladı. Karasulu ekip, bu hafta bölgeye giderek emanetleri teslim etti. Deprem bölgesine yapılan ziyarete Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Taşkıran’da eşlik etti.

BÜLBÜL TEŞEKKÜR ETTİ

Karasu Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Orhan Bülbül, “Bayram öncesi Kahramanmaraş ilinde bulunan kardeş okulumuza ikinci yardım paketi ile ulaştık. İçlerinde bayramlık kıyafetler olan hediye paketlerimizi, bunun yanında bol miktarda gıda malzemesini teslim ettik. Burada yaptığımız etkinlikten sonra depremzede ailelerin yaşadığı çadırları ziyaret ederek vatandaşlarımızın emaneti olan fitre ve zekatları da depremde hayatını kaybetmiş yakınları olan ailelere, öğrencilere ulaştırdık” dedi. Bülbül, kendilerini başlattıkları yardım kampanyası yolunda yalnız bırakmayarak destekleyen ve büyük emek harcayan herkese de teşekkür etti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

Namık Kemal İHO’dan deprem bölgesindeki öğrencilere bayram hediyesi Namık Kemal İHO’dan deprem bölgesindeki öğrencilere bayram hediyesi