31 Mart yerel seçimleri için Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, kırsal mahallelerde vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Taşlıgeçit ve Resuller mahallelerini ziyaret eden Coşkun, vatandaşlardan destek beklediğini söyledi.

BU YASA ZULÜM

Başkan Adayı Coşkun, “Merak etmeyin, 31 Mart’ta sizlerin vereceği destek sonrasında 1 Nisan’dan itibaren hizmet açığını kapatacağız. Ben ve partili arkadaşlarımız köyler için uygulanan Büyükşehir yasasının zulüm olduğunu söyledik. Merkez mahallelerle aynı vergiler toplanıp aynı hizmetin alınamadığı, hatta köy arazilerine kabaca bir nevi gasp edilerek satılması zulüm değil de nedir? Köy meydanları satılmış, köylülerimizde ihaleye girip köy arazisini alma derdine düşmüş. Bu reva mı Allah aşkına? Hem oy alacaksınız hem vergi alacaksınız hem de sizin elinize geçen arazileri satacaksınız. Sanırım gönül işi böyle” dedi.  

MAHALLELER BOŞALIYOR

“Biz inanıyoruz ki Taşlıgeçit’teki vatandaşımızla İncilli, Aziziye, Resuller Mahallesi de aynı hizmeti alsın” diyen Başkan Adayı Coşkun, “Biz istiyoruz ki kırsal mahallelerimiz, merkezi mahallelere göre tolerans gösterilmeli. Ekonomik olarak zor geçen şu süreçte mahallelerimiz boşalıyor. Nedeni ise mahallesinde hak ettiği hizmetin verilmemesinden kaynaklı. Isınma problemi başta olmak üzere yollar ve üretime yönelik vatandaşımızın yanında olunmaması merkez mahallelere göçü getiriyor. 31 Mart’ta desteğinizle beraber mahallelerimize gelmeyen yapılmayan hizmeti getireceğiz Allah’ın izniyle” diye konuştu.

TARIMA ÖNEM VERİYORUZ

Oğuzhan Coşkun, “Tarım desteğine önem veriyoruz. Bakınız İzmit Belediyesi’ne, Kocaeli Büyükşehir’e çiftçisinin yanında olup destek vermek için birbirleriyle yarışıyor. Kocaeli’ndeki de gönül işi diyor bizimkilerde ne fark var? İktidar partisi başkanları yeri geldi mi hizmet verebiliyorlarmış. Demek ki ‘At sahibine göre kişner.’ Karasu gibi bir şehrimiz var. Her geçen gün yerli - yabancı turist çekeceğine, şahsi kavgaya düşmüş. Şurada şu sorun var denildiğinde biz bakmıyoruz büyükşehir bakıyor deniliyor. Büyükşehir’e gidiyorsun Karasu idarecileriyle geçinemediğinden hizmet vermemiş ve gönülden bahsediyorlar” ifadelerini kullandı.

GÖNÜLLERİ TAMİR EDECEĞİZ

“Bir gönül var ama kırık. Bunları da mahalle ziyaretlerinde görüyoruz. Gönülleri tamir etmeye, mutlu etmeye geliyoruz. Mahallelerimizin gözbebeği olan köy arazilerini satmayacağız hatta satılanı da yerine fazlasıyla koyacağız. Bizim meclis üyelerimizin tamamı sizlerin aranızdan, sizlerin mahallenizden, esnaf, çiftçi, üretici ve hayvancılardan oluşuyor. Hep birlikte üretip, hep birlikte yöneteceğiz. Hep birlikte kazanacağız” dedi.

Saadet Partisi Karasu Basın Servisi

Oguzhan Coşkun Resuller Taşlıgeçit F1

Oguzhan Coşkun Resuller Taşlıgeçit F3

Oguzhan Coşkun Resuller Taşlıgeçit F4

Oguzhan Coşkun Resuller Taşlıgeçit F5

Oguzhan Coşkun Resuller Taşlıgeçit F6

Oguzhan Coşkun Resuller Taşlıgeçit F7

Oguzhan Coşkun Resuller Taşlıgeçit F9

Oguzhan Coşkun Resuller Taşlıgeçit F10

Oguzhan Coşkun Resuller Taşlıgeçit F11