2023 Eylül ayında Karasu’da faaliyete giren O Kadın Moda, yaptığı kampanyalar ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. İşletme Sahibi Birsen Özer Çulha, “Butiğimizde kadın giyim, kadın parfüm ve ufak tefek hediyelik eşyalarımız mevcut” ifadelerini kullandı.

YÜZDE 50 İNDİRİM

“Butiğimizi öne çıkaran iki özellik var” diyen Çulha, “İlk ve en önemli özelliğimiz şehit ve gazilerimizin birinci dereceden yakınlarına yüzde 50 indirimli ürünler satıyoruz. İlerleyen zamanlarda da bu oranı arttırmayı düşünüyoruz. İkinci özelliğimiz ise gerçekten tarzı olan, ‘Benden olan başkasında olmasın’ diye düşünen kişilerin adresi olmasıdır. Ürünlerimizde her bedenden birer tane var. Yani her beden satılsa o ürün üç kişide olacak. Bu benim de çok önemsediğim bir şey” dedi.

ARADIĞINIZ ÜRÜNLER BURADA

Birsen Özer Çulha bazı ürünlerin ise tek olduğunun altını çizerek, “En özel parçaları tarzı olan bayanlar burada bulabilir. İşletmemiz kenarda köşede saklı ama görülmeye değer bir yer. Kadınlarımız alışveriş için sokak arası butikleri ihmal etmesinler. Kimsenin alışveriş için Adapazarı’na gitmesine gerek yok. Butiğimizde her stile hitap eden ürünlerimiz mevcut. Genç ürünlerden muhafazakar ürünlere kadar aradığınız her şey burada” diye konuştu.

HER BÜTÇEYE UYGUN

Her bütçeye uygun ürünleri olduğunu da söyleyen Çulha, “Üstelik bin TL üzeri alışverişlerde promosyonlarımız da var. El örgüsü tepsi ve çay tabağı altı ürünlerimizi hediye ediyoruz. Ayrıca ara ara kampanyalarımızda oluyor. Hafta sonu indirimleri yapıyoruz. Ya da zaman zaman farklı kampanyalarımız oluyor. Bu kampanyalarımızı Instagram’dan ‘o_kadin_moda’ adresinden takip edebilirsiniz. Karasu halkının kampanyaları kaçırmamak için gün gün bizi takip etmesini tavsiye ediyoruz” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi