-

Karasu Kızılcık Mahallesi Yeni Sokak Domuzdüzü mevkiinde Karasu Belediyesi ile vatandaş işbirliğiyle fındıklık yolları beton asfalt ile modernize edildi. Maliyetinin yarı kısmını vatandaşın, yarı kısmını da belediyenin karşıladığı ortak çalışma ile Kızılcık Mahallesi’nin tüm fındıklık yolları beton asfalta kavuştu.

Yol çalışmalarının sonuna gelindiğini ifade eden Kızılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu, “Son olarak kalan bir kilometrelik yolumuzda da düzenleme çalışması yapılıyor. Ancak kar yağışı nedeniyle çalışmalara bir süre ara verildi. Hava şartları normale dönünce çalışmalara devam edilerek tamamlanacak. Ayrıca yol kenarlarında yağmur suyu kanalı da yapılıyor” dedi.

Beton asfalt çalışması yapılmayan fındıklık yollarının kalmadığını belirten Muhtar Topaloğlu, “Mahalle sakinlerimiz ile birlikte girdiğimiz bu çalışmada güzel bir yol kat ettik. Bu süreçte bize destek veren Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya, mahalle sakinlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” sözlerine yer verdi.