Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Coşkun, bu hafta seçim çalışmaları kapsamında Kurudere, Kuzuluk, Yeni Mahallesi ve Limandere mahallelerini ziyaret etti.

KARASU’NUN GÖNLÜNDE YER ALACAĞIZ

Dört mahallede de büyük ilgi ile karşılanan Coşkun ve beraberindekiler; hem vatandaşlarla sohbet etti hem de çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Oğuzhan Coşkun, “Her seçim kendi için bir fırsattır. Saadet Partisi, bu fırsatı her zaman kendi içerisinde faydaya dönüştürmüştür. Karasu’da dokunmadık el bırakmayacağız. Yeniden yerelden başlamak kaydı ile hizmetin yeni adresini hep birlikte belirleyeceğiz. Daha iyi bir yaşam senin hakkın, adil, şeffaf sosyal belediyecilik anlayışını ortaya çıkararak, Karasu’nun gönlünde yer alacağız” dedi.

YENİ BİR HİKAYENİN BAŞLANGICI

Coşkun, “Akıl iyi ile çirkini, fayda ile zararlıyı ayırt edebilmektir. Önümüzde ilçemizin yönetimini beş sene emanet edeceğiniz seçim var. Biz Karasu’muz için yeni bir hikayenin başlangıcı olarak 31 Mart’ı görüyoruz. Karasu’muz aynı Cumhurbaşkanı’mızın belediye başkanı olduğu 1994 yerel seçiminde alınan belediyelerin, iktidarın elinde nasıl hizmete susamışsa, bugün de seçim sürecine girene kadar iktidarın elinde hizmete susamıştır” dedi. Oğuzhan Coşkun, “Türkiye’de 22 yıldır iktidar olan bir parti 22 yılda kendi yönetimlerini örnek gösteremeyip 1994 ruhunu işaret etmelerinin nedeni belediyelerin yönetiminde ehil olan Milli Görüş belediyeciliğini yani bizi işaret etmelerindendir. Gelin milletimizin dileğine kulak verin ve 1994 ruhunun temsilcisi olan bizlere destek verin” sözlerini kullandı.

İLÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM

Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, “Kimse sorunlarınızı sormuyor. Eğer Karasu Belediyesi’nin hizmet hızı borçlanma hızı kadar olsaydı, belediye olarak kentimizi dünya markası yapardık. Dünya’nın tabiat olarak nadirleri olan longozumuz, kumsalımız, Sakarya Nehri’miz, Maden Dere’miz ve güzellikleri anlatamayacağımız mahallelerimiz ilçemizde bulunurken pazarlama konusunda ilçemizi geri bırakmışız. Dünya devi olan kentlerde bizim doğal güzelliğimizin sadece bir tanesi olsa markalaştırıyorlar. Biz de neden olmasın? Karasu’muz her türlü güzelliklere ev sahibiyken gelin Karasu’muza sahip çıkalım” dedi.

SORUNLARINIZI NOT ALIYORUZ

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, “Karasu’nun birçok problemi, sıkıntısı varken kimse Karasu’nun insanına sorunlarını sormuyor. Her seçim dönemi gelip önümüze masa başlarında çizilmiş birtakım projeler koyulup göz boyatılıyor. Biz sorunlarınızı tek tek not alıyoruz. Vatandaşımız hakkına sahip çıkacak dürüst olacak, çalmayacak ve çaldırmayacak bir başkan arıyor. Bu beklentinizi de bizler boşa çıkartmayacağız” vurgusunu yaptı.

Saadet Partisi Karasu Basın Servisi

Saadet Partisi Dört Parti Ziyaret F1

Saadet Partisi Dört Parti Ziyaret F2

Saadet Partisi Dört Parti Ziyaret F3

Saadet Partisi Dört Parti Ziyaret F4

Saadet Partisi Dört Parti Ziyaret F5

Saadet Partisi Dört Parti Ziyaret F6

Saadet Partisi Dört Parti Ziyaret F7

Saadet Partisi Dört Parti Ziyaret F8

Saadet Partisi Dört Parti Ziyaret F9