Geçtiğimiz günlerde Atatürk Bulvarı’nda yapılan aday tanıtım toplantısının ardından hızla sahaya inen Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, Plaj Caddesi’ndeki esnafla bir araya geldi. Coşkun, “Kalpten, konuşuyoruz, kalpten dinliyoruz ve kalpten yürüyoruz” diyerek vatandaşlarla hasbihal etti.

İLK DURAK PLAJ CADDESİ

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Coşkun, “Önümüzde bildiğiniz gibi yerel seçim var. 31 Mart günü seçime gideceğiz. Biz de belediye başkan adayı olarak ilk durağımızı Plaj Caddesi esnafı ve kahvehaneler olarak belirledik. Tanımamız, tanınmamız ve tanışmamız lazım diyerek dolaşıyoruz. Çünkü, bir tercihte bulunacağız. Biz kendimizi tanıtmakla mükellefiz. Halkımızda bizi tanımak, araştırmak ve vicdan terazinde tartması ile mükellef” sözlerini kullandı.

AHLAKLI SİYASET 

“Biz siyasetin de bir namusunun olduğuna inanıyoruz” diyen Coşkun, “Siyaset yaparken kimseye çamur atma derdinde değiliz, böyle bir üslup asla kullanmadık, kullanmayız da. Siyasetinde bir karakteri vardır, siyasetinde bir nezaketi vardır. Bizim normal zamanlarda nasıl ahlak kurallarımız varsa siyaset yaparken de olduğuna inanıyoruz. Siyasetin ahlakı adil olma, şeffaf olma, işi ehline verme, israf ve yolsuzluğa geçit vermeme, ayrımcılık yapmama, halkı ezdirmeme kollama, rant sağlamama gibi temel hususlardır” diye belirtti.

ŞEFFAF OLACAĞIZ

Oğuzhan Coşkun, “Biz diyoruz ki bir belediye yönetiminde adil olunmadıktan sonra başarılı olamazsınız. Adil olmaktan kastımız ise herkese eşit davranmalı. Bize çok oy veren mahalleye ayrı bize az oy veren mahalleye ayrım yapmamalı, ‘falan partinin peşinde koşmuştu, şu bizim peşimizde koşmuştu’ diyerek ayrımcılık yapmamaktan geçer. Bu sebeplerden dolayı hangi fikirden hangi zihniyetten olursa olsun mutlaka her vatandaşımıza eşit davranacağız bunun sözünü veriyoruz. Şeffaf olacağız herkese hesap vereceğiz. Halkımızın yönetimini üstlendiğimiz için hesabımızı da halkımıza vereceğiz” sözlerinin altını çizdi.

Saadet Partisi Karasu Basın Servisi

Oğuzhan Coşkun Plaj Caddesi Ziyaret F1

Oğuzhan Coşkun Plaj Caddesi Ziyaret F2

Oğuzhan Coşkun Plaj Caddesi Ziyaret F3

Oğuzhan Coşkun Plaj Caddesi Ziyaret F4

Oğuzhan Coşkun Plaj Caddesi Ziyaret F5

Oğuzhan Coşkun Plaj Caddesi Ziyaret F6

Oğuzhan Coşkun Plaj Caddesi Ziyaret F9

Oğuzhan Coşkun Plaj Caddesi Ziyaret F8

Oğuzhan Coşkun Plaj Caddesi Ziyaret F10

Oğuzhan Coşkun Plaj Caddesi Ziyaret F11

Oğuzhan Coşkun Plaj Caddesi Ziyaret F13