Bu yıl eğitime başlayan Şehit Teğmen Ömer Faruk Civelek Anaokulu, gerçekleştirdiği çocuk şenliği ile 300 öğrencisine festival gibi eğlence yaşattı. Velilerin de desteğiyle oluşturulan kermesle de okula destek sağlandı. Etkinliğe Karasu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, Belediye Başkanı İshak Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Eba Nevfel Uçar ve ilçe protokolü de katıldı.

Okul Müdür Yardımcısı Fatma Betül Gökhan, etkinlik hakkında bilgi vererek “Amacımız, çocukları eğlendirmekti. İlçe esnafımız ve resmi kurumlarımızın desteğiyle organizasyon firması getirttik. Çocukların eğlendiğini görmek ve mutluluklarına şahit olmak bizleri de mutlu etti” dedi.

Okul Müdürü İsmail Yücel ise “Okulumuzun açıldığı ilk yılda öğrencilerin mutlu olduğu ve velilerin de katılım sağladığı bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliğin, önümüzdeki eğitim öğretim yılında velilerin okulumuzu tercih etmesine vesile olur” ifadelerini kullandı.

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan da “Böyle bir etkinlikle şehidimizi bir kez daha yad ettik. Böyle aktif bir etkinlikte yer almak bizi ziyadesiyle onurlandırdı” dedi. Etkinlikte duygulu anlar yaşayan şehit babası Hakkı (Abdullah) Civelek ise “Şehidimizin adını hem bu okulda yaşattıkları hem de böyle güzel bir etkinlikle yad ettikleri için herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

foto_galeri_700x89

Editör: Nevtan Angün