-

ÖLMEK ÜZERE OLAN YUNUS BALIĞI YAVRUSUNU BÖYLE KURTARDI (izle):

...

Karasu Aziziye Mahallesi’nde bulunan Küçükboğaz Gölü kenarında restoran işletmeciliği yapan Hüseyin ve İsmail Şentürk kardeşler, gündüz saatlerinde personelin uyarısıyla gölde bir Yunus balığı yavrusu gördü.

Kıyafetleriyle göle girerek uzunluğu 50 santimetreyi bulan yavru Yunus balığını, işletme içerisindeki havuz suyuna bırakan İsmail Şentürk, ardından bulundukları yere 200 metre mesafede bulunan Karadeniz’e doğru hızla koşarak balığın ölmesini engelledi.

GÖZÜMÜZE İNANAMADIK

Hüseyin Şentürk, “Müşterilere hizmet verirken personelimiz gölde Yunus balığı gördüğünü söyledi. Şaşırdım ve personelime ‘Yunus balığının gölde ne işi var” dedim. Baktığımızda ise gözlerimize inanamadık” dedi.

İsmail Şentürk ise “Balığı görür görmez kıyafetlerimle suya girdim ve çıkardım. Ölmek üzereydi, ‘Beni kurtar’ dercesine yorgun bir haldeydi. Hemen havuza koyduk. Ardından koşarak 200 metre mesafedeki denize bıraktım. Önce karaya vurdu, sonra kendine gelince açığa doğru yüzdü” diye konuştu.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.