Karasu Belediye Başkan aday adaylığı için SASKİ Karasu-Kocaali Bölge eski Müdürü Ömer Babalıoğlu, Çarşamba günü AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’na giderek başvurusunu yaptı. Karasu Atatürk Bulvarı’nda toplanan kalabalık Babalıoğlu ile birlikte AK Parti Karasu İlçe Teşkilat binasına kadar yürüdü. Babalıoğlu’nu Karasulu bazı mahalle muhtarları da yalnız bırakmayarak yanında yer aldı.

Babalıoğlu’nun başvurusunu alan AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, “Milletimize hizmet yolunda aday adaylığı müracaatında bulunan Babalıoğlu’nu tebrik ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Türkiye yüzyılında hep beraber inşallah, ‘Durmak yok yola devam’ diyoruz” sözlerini kullandı.

Başkan Aksu’nun ardından söz alan Babalıoğlu ise, “Dün olduğu gibi bugün de gücümüzü; sevgiden ve dostluktan yana aldığımızın göstergesidir. Şu andan itibaren bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalardan göstermiş olduğumuz başarıyı bundan sonra Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle eğer bizi seçerlerse arttırarak devam ettireceğiz ve partimizin en yüksek oy oranını almasını sağlayacağız. Bir adım attık bu bizim için bir başlangıç. Bundan sonrasında da Allah nasip ederse güzel bir Karasu için yeni yüzyılda ilçemize layık faaliyetlerimizi gerçekleştirmek için çalışacağız” dedi.