Saha çalışmalarına devam eden AK Parti Karasu Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Babalıoğlu, Kurudere Mahallesi’ni ziyaret etti. Kurudere halkının sorunlarını dinleyen Babalıoğlu, aday gösterilir ve seçilirse her zaman ulaşılabilir bir başkan olacağının altını çizdi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIM

Ömer Babalıoğlu, “10 yıllık SASKİ görevim boyunca, görevimi layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntıda, sorunların çözümü noktasından 7/24 telefonlarım hep açık oldu. En kısa sürede de sorunları çözüme kavuşturduk. Bunu herkes biliyor. SASKİ’de nasıl verimli çalıştıysam aynı şekilde inşallah belediye başkan olduğumuzda da aynı şekilde halkımız ile uyum içerisinde çalışacağım” sözlerini kullandı.

AİLEMİ HERKES TANIYOR

Mahalle ziyaretlerinde ilgi ile karşılanan Babalıoğlu, “Göreve geldiğimizde elimizin ulaşmadığı mahalle, cadde ve sokak kalmayacak. Büyük amcam Dr.Emin beyi ve Babam Cemal Babalıoğlu'nu çoğu kişi tanır ve bilir. Ben de onların evladı olarak, Karasu’ya en güzel şekilde hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Karasu’nun ve mahallelerinin daha yaşanılabilir bir yer olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.