Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu adına Türk Eğitim Sen Karasu Temsilcisi Ahmet Dursun ve Özel Afşin Bey Koleji Karasu Kampüsü adına Müdür Mehmet Eser tarafından eğitim işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan bu protokolde Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu’na bağlı tüm alt birimler olan Türk Eğitim Sen, Türk Sağlık Sen, Türk Büro Sen, Türk Haber Sen, Türk Yerel Hizmet Sen, Türk Kültür Sanat Sen, Türk İmar Sen, Türk Tarım Orman Sen, Türk Ulaşım Sen, Türk Enerji Sen ve Türk Diyanet Vakıf Sen üyelerinin yapılan anlaşmadan yararlanacağı öğrenildi. Protokol kapsamında 2019-2020 eğitim öğretim yılında protokolde yer alan fiyatların yanında 2020-2021 eğitim öğretim yılının eğitim ücreti üzerinde de 10 indirim olacağı belirtildi.

 

Eğitim için anlaşmalara hazırız

 

İmza sırasında hazır bulunan Özel Afşin Bey Eğitim Kurumları Genel Müdürü Cihat Özdağ, “Karasu ziyaretimizde böyle bir protokolün imzalanmasına şahit olmanın güzelliğiyle beraber bu protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu’na bağlı tüm sendika üyelerini kayıt öncesinde kurumumuzu ziyaret edip, verilen hizmeti yerinde görmelerini beklerim. Gelecek eğitim öğretim yılının indirimlerinden daha fazla yararlanabilmeleri için şimdiden kayıt yaptırmalarının avantajlarında faydalanılmasını sağladık. Yaptığımız işin eğitim olduğunun altını çizerek devlet kurumlarımızla her türlü işbirliği yardımlaşmaya hazırız. Bu vesileyle protokolün her iki tarafa hayırlı olmasını diler, emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

 

Özel okul tercih edenlere

 

Türk Eğitim Sen Karasu Temsilcisi Ahmet Dursun ise, “Bu işbirliği protokolü imzalanırken sendika temsilciliğimin yanında aynı zamanda bir resmi kurum müdürü olarak önceliğimizin devletimizin tüm imkânlarıyla özel eğitim kurumlarının eğitim alanında tatlı bir rekabet içerisinde olduğumuzun unutulmamasını belirtmek isterim. İşbirliği protokolünün maksadının, tercihini özel okuldan yana kullanacak olan tüm konfederasyon üyelerine maddi kolaylıklar sağlanması yönünde imzalandığını kamuoyuna saygıyla arz eder, her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.  

 

İMZA TÖRENİ FOTOĞRAFLARI AŞAĞIDA: