-

ÖZ BESİCİLİK KURBAN FİYATLARINI İNDİRDİ (izle):

...

20-23 Temmuz 2021 tarihlerinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı öncesi, başta Karasu ve Ferizli olmak üzere Sakarya geneline hizmet veren Öz Besicilik ve Öz Kardeşler Kasap, kurbanlık büyükbaş hisse fiyatlarını indirerek dikkatleri üzerine çekti.

Yüzde yüz erli ve organik üretim olan kurbanlıkların bayrama iki ay kala satıldığına dikkat çeken işletmeci Barış Öz, fiyatları ve kurbanlık alımı hakkında detaylı bilgi verdi. Öz, “Tesisimizde hisse satışı yapıyor, kendi kesim tesisimizde İslami ve hijyen kurallarına uygun olarak kesim gerçekleştiriyoruz. Öz Besicilik olarak erkek tosun satışımız mevcut. Kurban Bayramı için dişi büyükbaş satışı ve kesimi yapmıyoruz” dedi.

PİYASADAN DAHA UYGUN VERİYORUZ

“Kurban Bayramı gelmeden fiyatlarımızı indirdik ve herkesin hisse alması için piyasaya göre uygun fiyata satış yapıyoruz” diye konuşan Barış Öz, “38-40 kilogram hisse 2 bin lira, 45 kilograma kadar hisse 2 bin 500 lira civarı, 50-55 kilogram hisse ise 3 bin liraya kadar alıcı buluyor” ifadelerini kullandı.

Öz, “Herkes kesim yapabilsin herkes hisse alsın düşüncesiyle yerli üretim ve organik beslenen hayvanlarımızı Karasu halkının ve tatilcilerin alımına sunduk. Satışlardan oldukça memnunuz, şimdiden kurbanlık ayırtılmaya başladı” şeklinde konuştu.

KAPIYA TESLİM

“Ayrıca Karasu İncilli Mahallesi’nde hizmet veren Öz Kardeşler Kasap işletmemizde yine kendi kesim hayvanlarımızın et ürünlerini satıyor, buradan da hisse satışı yapıyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Barış Öz, “Gelmeden hisse almak isteyen müşterilerimize de görüntülü kesim sunarak hisselerine düşen ağırlıkta etlerini kapıya teslim ediyoruz” dedi.

Vatandaşı kurban alırken bazı hususlara dikkat etmesi konusunda da uyaran Barış Öz, “Kurbanlıklarımız, bayrama beş ay kala veteriner kontrolünden geçiyor. Kurbanlıkların sağlıklı olmasına ve alt dişlerinin kapaklı olmasına dikkat edilmeli. Kurbanlığın sağlıklı ve kusursuz olması gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı.

ÖZ BESİCİLİK ve ÖZ KARDEŞLER KASAP İRTİBAT:

0532 625 92 04 – 0534 708 24 45 – 0264 718 27 27

www.instagram.com/ozkardeslerkasap

www.facebook.com/oz.kardesler.58

Öz Besicilik Çiftliği: Sinanoğlu Mahallesi Eski Adapazarı-Karasu yolu üzeri (Limandere mevkii) Karasu / Sakarya

Öz Kardeşler Kasap: İncilli Mahallesi Hürriyet Caddesi Avcı Apartmanı (Cihan Altunkaya Çiçekçilik karşısı) Karasu / Sakarya

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.