Karasu Yeni Mahallesi’nde yapımı yaklaşık iki yıl önce başlanan özel eğitim okulunu; Karasu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ve Şube Müdürü Ergün Demir ziyarette bulundu. Müdür Turhan, binayı temmuz ayında teslim alacaklarını ve 2024-2025 eğitim öğretim yılında okulun faaliyete geçmiş olacağını söyledi.

TEMMUZ AYINDA TESLİM

Müdür Turhan, “Özel eğitim okulumuz 8 derslikten oluşacak ve 40 odası olacak. Dersliklerin yanı sıra doktor odasından hemşire odasına, hasta bakıcı odasından veli bekleme odasına, konferans salonundan dinlenme salonlarına kadar onlarca odası bulunuyor. Bu okulumuzu özel eğitim ikinci kademe olarak planlıyoruz. Bittiğinde ilçenin çok büyük ihtiyacını karşılayacak. Binamız iki kattan oluşuyor. Temmuz ayında da teslim edilecek” dedi.

GÖZ BEBEĞİ OLACAK

2024-2025 eğitim öğretim yılında okulun faaliyette olacağını söyleyen Müdür Çetin Turhan, “Binamızın yapımına iki yıl önce başlanmıştı. Şimdi ise sona geldik. Özel eğitim öğrencilerimiz, çok komplike bir binada faaliyete başlayacak. Bu okul ilçemizim göz bebeği olacak. Karasu’nun birinci kademe özel okulu zaten vardı. İhtiyaç ikinci kademedeydi. Artık özel öğrencilerimiz bağımsız bir şekilde kendi okullarında eğitim görebilecek” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

foto_galeri_700x89

Editör: Güler Çınasoğlu