23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Karasu’nun ilk özel anaokulu olan Özel Zeliha Anaokulu öğrencileri coşkuyla kutladı. Minikler hem gösteriler hem de şiirleriyle izleyenleri mest etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Okul Müdürü Halit Er gerçekleştirdi.

BU BAYRAM İKİ YÖNÜYLE ÖNEMLİ

“Bu bayram iki yönüyle önemlidir” vurgusu yapan Müdür Er, “Birincisi ulusal egemenliğimizi simgeliyor diğeri özel olarak Türk çocuklarına genel olarak dünya çocuklarına armağan edilmiş olması. Çocuklarımız bugünde eğlenir, coşar, koşar ve bayram tadında bir gün geçirir” dedi. Müdür Halit Er, “Bu güzel etkinliği hazırlayan öğretmenlerimize ve bize bu imkanları sağlayan okulumuz kurucusu Selman Özbay’a teşekkür ediyor, öğrencilerimize tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÖSTERİ VE ŞİİRLER

Okul öğrencilerinden Hiranur Açıkada, “Bu vatan kimin”, Ali Mert Türkmen “Bizim Bayramımız”, Naz Çakırcı “23 Nisan”, Nisan Turan “23 Nisan” şiirlerini seslendirdi. Minik Eller sınıfı “Hayat bayram olsa”, neşeli çocuklar sınıfı “Hoş geldin 23 Nisan”, deniz incileri sınıfı “Yollarda bulurum seni” ve parlayan yıldızlar sınıfı “Atatürk’ün çocukları” adlı gösterisini gerçekleştirdi. Öğrenciler özel hazırladıkları programda SMA hastası Karan Özkan’a bağış konusunda da çağrıda bulundu.

Güler Çınasoğlu’nun haberi