Karasu’da faaliyette olan Sahil Sahne Sanatları; yılsonu performans gecesi düzenlendi. Büyük katılımın olduğu gecede çocuklar ve yetişkinler sahne aldı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Geleneksel ve modern danslar katılımcıları adeta mest etti. Giydikleri kıyafetlerden sergiledikleri performansa kadar göz doldurmayı başaran ekip, renkli görüntülere sahne oldu. Geceye darbukaları ile eşlik eden Mehmet Yıldız’ın da yer aldığı 20 kişilik ritim grubu da geceye damga vurdu. Müziklere kendi yorumunu katan dev kadro, kulakların pasını sildi.

DARBUKALAR HAYAT BULDU

Sahil Sahne Kurucusu Feyzi Köse, gece sonunda desteğinden dolayı annesi ile ettiği dansla seyirciye duygusal anlar yaşattı. Köse, geceye katılan bütün seyirciye, sahne arkası ve sahne önü çalışan desteklerini esirgemeyen bütün ekibe teşekkür etti. Ritim grubunda yer alan Mehmet Yıldız ise, “Ekibimiz ile çok çalıştık. Farklı sektörlerde yer alan 20 farklı kişinin bir arada olması ve darbukalara hayat vermesi çok farklı bir duygu. Bizler için unutulmaz bir sahne performansı oldu. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz ve bu organizasyonun devamının geleceğinin müjdesini de buradan veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

Performans Gecesi F1

Performans Gecesi F3

Performans Gecesi F4

Performans Gecesi F6

Performans Gecesi F8

Performans Gecesi F7

Editör: Güler Çınasoğlu