Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Karasu Aziziyespor, bu hafta deplasmanda Kocaali Sahilspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya Aziziyespor baskın başladı. Sarı-lacivertli ekip Alparslan, Sinan ve Ali ile net üç fırsatı değerlendiremedi. Sahilspor ise gol için Kafkasların kalesine yüklense de aradığı golü bulamadı.

Maçın ikinci yarısına ise Aziziyespor tutuk başladı. Sahilspor, dakika 50’de Enes’in attığı şık gol ile skoru 1-0'a getirdi. Aziziyespor, durumu eşitleme adına rakip kaleye yüklendi ve istediği golü dakika 73’te Melih ile buldu. İki ekipte sergilediği futbol ile göz doldurdu. Aziziyespor oyuncusu Kemal Ataoğlu, kaptırdığı topta ceza sahasına giren Sahilspor oyuncusu Ali Şükrü Çarşıbaşı ceza sahası içinde düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına geçen Selim attığı penaltı golü ile dakika 78'de skoru 2-1'e getirdi. Müsabakanın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kocaali Sahilspor sahadan 2-1 galibiyet ile ayrıldı. Aziziyespor ise bu mağlubiyetle Play-Off’u zora soktu.

Ramazan Marmara’nın haberi

Aziziyespor Sahilspor F1

Aziziyespor Sahilspor F2

Aziziyespor Sahilspor F3

Aziziyespor Sahilspor F4

Aziziyespor Sahilspor F5