-

İKİ CADDEDE ÇALIŞMA BAŞLADI, ESNAF NE DİYOR? (izle):

...

Etap etap ilerlenmesi planlanan proje ilk olarak müftülük binası ile 617 No’lu sokağı kapsayan bölümde başlatıldı. Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı İshak Sarı, “İlçemizin bugününe ve yarınlarına değer katacak çalışmalarımızla bu kenti geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

KARASU’YA VİZYON KATACAK

Başkan İshak Sarı, “Cumhuriyet ve Hürriyet caddelerimizi kapsayan, sıcak asfalt başta olmak üzere genel bir çalışmanın startını verdik. Halkımızın hizmetine sunacağımız bu projenin Karasu’ya vizyon katacağı kanaatindeyim. Bu alanda bir trafik sorunu olduğunu hepimiz görüyorduk. Allah’ın izniyle projemiz tamamlandığında bu sorunun çözüme ulaşacağı düşüncesindeyiz” dedi.

ESNAF MEMNUN

Hürriyet Caddesi sakinlerinden Burhan Özyurt, “Belediyemiz çalışıyor, eski hatlar yenileniyor. Çok memnunuz” dedi. Cadde esnaflarından Sinan Özdemir ise projeyi başarılı bulduğunu belirtti. Özdemir, “Bugünden 15 yıl önce yapılması gereken çalışma daha yeni yapılıyor. 10 sene önce ilçemizin böyle olmasını beklerdi. İshak Sarı’ya teşekkür ediyoruz. Alan daralacak, park sorunu olacak, esnaf biraz sıkıntı olacak ama proje gayet güzel” dedi.

Cadde esnaflarından Fatih Köz de projenin caddeye değer katacağını söyleyerek belediyenin çalışmalarını takdir ettiğini ifade etti. Cihan Altunkaya ise caddelerin daha temiz, kaldırımların daha geniş olmasını faydalı bulduğunu ifade etti ve “park sorunu biraz olacak. Araç süsleyen bir esnaf olarak biraz sıkıntı yaşayabiliriz ama aşarız” diyerek projeyi desteklediğini dile getirdi.