-

RAMAZAN BAYRAMI'MIZ KEMERLİ OLACAK (izle):

...

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Karasu’da ortak bir uygulama yapıldı. Cuma günü Karasu Kaymakamlığı önünde, cumartesi günü ise Karasu ilçe girişinde gerçekleştirilen uygulamaya Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Alataş ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Mahmut Kırım da katıldı.

İçişleri Bakanlığı nezdinde ülke genelinde gerçekleştirilen uygulama kapsamında “Bayramınız kemerli olsun” sloganıyla sürücülere kemer kullanımı ve güvenli sürüş konusunda bilgilendirme yapıldı, broşürler verildi.

Kaymakam Helvacı, “Vatandaşımız için trafik güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak ve farkındalık oluşturmak, kemer kullanımının da yaygınlığını sağlamak için bu uygulamada yer alıyoruz. Sürücülerimize ceza yazmak değil, kendilerinin bayramını tebrik ederek kemer takmanın güvenliğini hatırlatacağız” dedi.

Uygulamaya katılan sürücülerden Rafet Kaya, “Uygulamayı vatandaş için yararlı buluyorum. Bayram öncesi olması çok güzel. Olası kazaları minimuma düşürür” derken Cengiz Muslu, “Çok güzel bir uygulama. Valimiz ve kaymakamımıza teşekkür ederiz” diyerek uygulamadan duydukları memnuniyeti belirtti.