Real Oyun Salonu’nun açılışı, pazartesi günü yoğun katılımla gerçekleşti. Ömer Faruk Civelek, Atalay Arslan, Aytekin Temoçin ve Necmettin Erbakan’ın işletmeciliğini yaptığı açılışa, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, İsmail Karakaş ve ilçe protokolü katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Ağun, “Karasu’da açılan bu işletmemizde çocuklarımız en ince detayına kadar düşünülmüş. Şimdiden hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ OYUNLAR

Real Oyun Salonu ile ilgili bilgi veren Ömer Faruk Civelek, “800 metre kare olan mekanımızda çocuklarımız için, soft play oyun alanı, top havuzu, kum havuzu, akülü araç pisti, elektronik oyun alanı, zıplıne, tırmanma kulesi bulunmaktadır. Ayrıca kutlama odamız da mevcuttur. Kişiler ister odayı kiralayarak kendileri süsleyebilir isterlerse organizasyonu da bize yaptırarak burada kutlamalarını gerçekleştirebilirler” dedi.

EBEVEYNLER UNUTULMADI

İşletmelerinde ebeveynleri de unutmadıklarını söyleyen Civelek, “Mekanımızın üst katında büyükler içinde langırt, basketbol ve voleybol oyun makinelerimizde bulunmakta. Anne ve babalar, kafeterya kısmında keyifli vakit geçirirken çocukları oyun alanında eğlenebilecek” dedi. Civelek, ilerleyen zamanlarda ise oyun ablası tutmayı planladıklarını ve ebeveynlerin gönül rahatlığı ile çocuklarını teslim edebileceklerini söyledi.

HER ÇOCUK ÖZELDİR

İşletme sahiplerinden Atalay Arslan ise, “Bizim için her çocuk özeldir. Bu yüzden böyle bir işletmeyi hayata geçirmek istedik. İnşallah çocuklarımız ve aileleri burada keyifli zaman geçirirler” ifadelerini kullandı. Arslan, “Her hafta Real Oyun Salonu’muzda etkinliklerimiz olacak. Bu etkinliklerimizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz” diyerek açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese de teşekkür etti. Açılış öncesi Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, İsmail Karakaş, meclis üyeleri Zekariya Durmaz ve Abdülkadir Şamlıoğlu langırt oynayarak keyifli zaman geçirdi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi