-

Yuvalıderespor ve Karasu Güvenspor Sakarya 1.Amatör Lig Karasu Grubu’nun 13.haftasında Pazar günü Yuvalıdere Sahası’nda mücadele verdi. Maçın ilk golü, 9.dakikada Eray Reis’ten geldi. Bu golle Karasu Güvenspor 0-1 öne geçti. İlk yarı da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarı da golle başladı. 48.dakikasında Orhan Baki’nin golüyle skor 0-2 oldu. 67.dakikada yine Eray Reis sahne aldı ve Güvenspor’u 0-3 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden iki dakika sonra Yuvalıderespor, Oğuzhan ile skoru 1-3’e getirdi.

Dakika 73’de ise Orhan Baki takımının, kendisinin ise ikinci golüne imza attı ve skor 1-4 oldu. Perdeyi kapatan golü yine Orhan Baki kaydetti ve 82.dakikada ağlarla buluşturduğu golüyle maçın skorunu da ilan etti: 1-5

Bu galibiyetle Karasu Güvenspor, 24 puanla ligde ikinci sırada yer alırken Yuvalıderespor, 17 puanla dördüncü sırada yer aldı. Play-Off’u garantileyen fakat liderlik şansını kaybeden Karasu Güvenspor, Ligin son haftasında Darıçayırı Beldespor ile oynayacak. Yuvalıderespor ise Kızılcıkspor’la karşılaşacak.

YUVALIDERESPOR 1-5 KARASU GÜVENSPOR

SAHA: Yuvalıdere Sahası

HAKEMLER: Furkan Şen, Bilal İnci, Eyüp Ensar Kurt

YUVALIDERESPOR: Sefa, Uğurcan (Volkan), Mutlu, Hüseyin, Emre, Tolgahan (Recep), Berkay, Ekrem, Enes, İsmail, Oğuzhan

ANTRENÖR: Mazlum Orhan

KARASU GÜVENSPOR: Fatih, Abdulsamet, Albay Muzaffer, Fatih Çolak, Eray Erbay (Yavuz), Murat, Muhammet Şengönül (Hakkı), Eray Reis, Muhammet Emin (Furkan), Orhan Baki, Oğuzhan

ANTRENÖR: -

GOLLER: Dk.69 Oğuzhan (Yuvalıderespor) Dk.9 ve 67 Eray Reis, Dk.48, 73 ve 82 Orhan Baki (Karasu Güvenspor)